Jump to content

20.7. САТУРН


Recommended Posts

20.7. САТУРН

В Овен - При по-издигнатите и с добри аспекти придава една по-голяма затвореност, замисленост, по-задълбочено търсене изхода на всяка задача.

При по-примитивните и с лоши аспекти имаме един оттенък към вечно недоволство и стремежа към присвояване на чуждото.

В Телец - При по-издигнатите и с добри аспекти имаме стремежа към всестранно и задълбочено търсене на истината с по-голяма мекота и липса на дребнавост.

При по-примитивните и с лоши аспекти същото, но е една по-груба и елементарна степен.

В Близнаци - При издигнатите и с добри аспекти - стремеж към задълбочено мислене, търсене на причините и последствията на всяко явление - събитие, стремежа към разумното отношение и използване на всички материални ценности.

При по-примитивните и с лоши аспекти - заяждане, взиране и за най-дребните неща, а също и скъперничество.

 

В Рак - При по-издигнатите и с добри аспекти, придава един стремеж към полезна и приятна загриженост към нуждите на близките, най-вече в техния кръг на семейството.

При по-примитивните и с лоши аспекти имаме притъпяване на тази загриженост, подтика към затвореност, необщителност, предпазливост, подозрителност.

В Лъв - При по-издигнатите и с добри аспекти - стремежа за създаване на ред, порядък, добра разумна пресметливост за всяко начинание.

При по-примитивните и с лоши аспекти - стремежа за критика и недоволство.

В Дева - При по-издигнатите и с добри аспекти - стремежа към мислене, проповед, невидение, излагане на по-непопулярни идейни течения.

При по-примитивните и с лоши аспекти имаме едно фанатично отношение към някои приети идеи.

Във Везни - При по-издигнатите и с добри аспекти стремежа към по-голяма задълбоченост и устои на чувствата, влагане на по-задълбочена мисъл във всяко творчество.

При по-примитивните и с лоши аспекти - липса на устои в чувствата и една повърхностност в творческите процеси.

В Скорпион - При по-издигнатите и с добри аспекти имаме голям изблик на енергия и устои при постигане на всяко нещо.

При по-примитивните и с лоши аспекти имаме устои и прилив на сила, но в постигане на лошите замисли - отмъщението.

В Стрелец - При по-издигнатите и с добри аспекти имаме устрем към поемане на големи и отговорни задачи, прилагане на разумни методи за благополучното осъществяване на всяка приета задача.

При по-примитивните и с лоши аспекти, стремеж към приемане на много подтици и задачи за изпълнение, но с неясни и безредни методи за изпълнението им. Една разпръснатост на вниманието към тях.

В Козирог - Сатурн е в своя зодиакален знак. При по-издигнатите и с добри аспекти имаме пълната и всестранна изява на положителното влияние на Сатурна.

При по-примитивните и с лоши аспекти имаме отрицателното - неприятното негово влияние.

Във Водолей - При по-издигнатите и с добри аспекти имаме задълбочено и по-всестранно мислене при вземане на решения без прибързаност.

При по-примитивните и с лоши аспекти имаме една прибързаност, необмисленост, при всеки случай, когато ще трябва да се вземе решение за действие.

В Риби - При по-издигнатите и с добри аспекти имаме зараждането на по-задълбочени идеи и устои в тяхното осъществяване. При по-примитивните и с лоши аспекти, некачествени идеи и незаслужен напън за тяхното осъществяване.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
×
×
  • Създай нов...