Jump to content

ВУЛКАН В ДОМОВЕТЕ


Recommended Posts

ВУЛКАН В ДОМОВЕТЕ

В първи дом, Вулкан определя всичко, което отбелязахме по-горе за Вулкановия тип.
Във втори дом, Вулкан само подсилва жизнеността.
В трети дом, Вулкан дава човек, склонен да се стреми към ръководна работа.
В четвърти дом, Вулкан изразява условията на семейството, където личността е родена. Там Вулкан дава добри условия във всяко отношение: материални възможности, богати впечатления от пътувания, срещи и контакти с хора; поне един от родителите ще има добра и ръководна служба.
В пети дом, Вулкан има отношение към чувствената (емоционална) природа на човека и определя чувствата най-вече към противоположния пол. В този дом Вулкан дава на родения богати и обилни чувства от най-близките: от децата си и от противоположния по пол партньор, с който ще бъде свързан. Ще има връзки също с добри, интелигентни, възпитани и достойни личности.
В шести дом, Вулкан определя отношенията на родения към неговите най-близки роднини. Там Вулкан ще даде добра материална и морална подкрепа от близки, но по-високопоставени лица, а с близките си роднини, личността ще има добри, коректни отношения.
В седми дом, (на женитбите, женитбените отношения и на най-близките сътрудници) Вулкан определя, че роденият ще има за партньор добър и благороден човек, добре ще върви семейният живот и работата му с най-близките сътрудници.
В осми дом, влиянието на Вулкан ще бъде в значителна степен ограничено.
В девети дом, Вулкан говори за широта и търпимост към околните, добро здраве, добро обществено положение, много пътувания със сериозни задачи.
В десети дом, (на общественото положение) Вулкан дава на родения добра и ръководна служба, умение и възможност за предаване знания на другите и ръководство над тях. Ако и Меркурий е в този дом, ще имаме преподавател, учител или професор.
В единадесети дом, (на връзките с хората, с които човек работи) Вулкан дава на родения внимание, помощ и подкрепа от високопоставени личности.
В дванадесети дом, особено ако е близо до асцендента. Вулкан ще даде редуване на много благоприятни събития както в материално, така и в друго направление. Ако и Меркурий е там, ще имаме човек с писателски талант.
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
×
×
  • Създай нов...