Jump to content

Recommended Posts

ЛУНЕН ТИП

Главите на Лунните типове са валчести, със закръглени лица. Кожата по тялото и лицето на лунните типове е бледа и страда от допир със слънчевите лъчи, затова те не могат да се излагат по плажовете и трябва да седят на сянка, т.е. немогат да използуват облагите на слънцелечението. Очите на Лунните типове са големи, широко отворени и кръгли.
Хората със силно лунно влияние стигат най-много до средна интелигентност. Такива личности обичат мек диван, чашка кафе, лек, спокоен и приятен разговор. Общителни са, любезни и разположени. Най-подходящи са за чиновници и като такива са приятни, изпълнителни и добросъвестни; добре изпълняват, но лошо управляват, защото им липсва решителност. Поради тези си качества хората под силното влияние на Луната са добри другари в живота, особено жените: сладко се усмихват, стараят се да се понравят, погледът им е привлекателен и търсят силен мъж, когото да чувстват като закрилник. Лунното влияние подтиква личността към по-отвлечени неща, към по-малък контакт с материалното, към по-отвлечени науки, събуждайки и развивайки въображението.
 
Луната дава на родения под нейното силно влияние стремеж към спокоен, безметежен, лишен от напрежение живот, липса на устрем за изява, боязливост, страхливост (особено по отношение на своето здраве и смърт) и подчертана променливост. Дава също добра памет, правейки челото изпъкнало в средната си част; гарантира добър апетит, придавайки известна пълнота на тялото. За последната допринася и склонността към домоседство, избягването на движения и напрежения.
Nikolaj_Dojnov_7.jpg
Активността на Звездното тяло при Лунните типове е слабо и затова обичат да се излежават, а когато станат от сън, дълго се чувствуват морни. Лесно споделят впечатленията си и всичко, което ги вълнува, без каквато и да е било сериозност и задълбоченост. Зле поставените Лунни типове са клюкари, обичат да разкрасяват дребни случки и преживелици. Хитри, лениви и глупави са те. Наивността им е престорена.
Nikolaj_Dojnov_8.jpg
Хората под силно влияние на Луната са променливи, непостоянни, променливи. Това качество се изразява върху лицето с широк отдолу и вирнат нос.
За Лунните типове са необходими по-интензивни движения, гимнастики, методи за избягване на вредната им инертност, която върху лицето се изразява с мека и тлъста брадичка.
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
×
×
  • Създай нов...