Jump to content

САТУРН В ДОМОВЕТЕ


Recommended Posts

САТУРН В ДОМОВЕТЕ

В първи дом, Сатурн, особено ако е близо до хоризонта, действа силно, което се отразява както на физическото тяло, така и на психическите изяви, описани при Сатурновия тип. Ако в седми дом, който е опозиция на първи, липсва някоя планета, която създава възможност за развод (Марс, Уран или Плутон), в семейния живот на личността ще има известни дисонанси.
Във втори дом, Сатурн подсилва вътрешните качества, които дава на човека.
В трети дом, Сатурн дава по-добро отношение към материалните и осезаеми неща. Такива хора са добри земеделци, миньори, скулптори или такива, които с голямо умение ръководят възложената им работа, спазвайки необходимите правила за нейното изпълнение. Те влагат много мисъл, разсъдък и съображения и не допускат никакво отклонение от установените порядки, когато трябва да извършат нещо.
В четвърти дом, Сатурн показва, че условията в семейството, в което личността е родена, са лоши, оскъдни, неблагоприятни и ограничаващи както в материално, така и в психологично отношение. Не рядко такива деца са изоставени от своите родители.
В пети дом, Сатурн определя липса на добро, мило, топло и любовно отношение както от страна на човек от противоположния пол, така и от собствените деца.
В шести дом, Сатурн създава на родения грижи около своите родители или около неговите близки и познати.
В седми дом, Сатурн определя тежки и мъчителни условия в семейния живот: развод, смърт на брачния партньор, неприятни конфликти между съпрузите, произлизащи предимно от ревност.
В осми дом, Сатурн е с повече или по-малко парализирано влияние и по-малко смущава живота на личността.
В девети дом, Сатурн дава на родения мрачен, тъжен и нерадостен възглед върху живота, стремеж за критично отнасяне към всичко и всички, склонност да оправя хорските работи.
В десети дом, Сатурн дава умението за влагане на мисъл, ред и точност във всяка работа. Такива личности са добри ръководители.
В единадесети дом, Сатурн определя при родения връзки с много по-възрастни хора, които с готовност му помагат в живота и в работата му. Много често брачният му партньор е значително по-възрастен, като отношенията им са по-задълбочени, а не само приятелски.
В дванадесети дом, Сатурн предразполага личността към справедлив ред или към литературно творчество с по-философски характер.
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
×
×
  • Създай нов...