Jump to content

АСПЕКТИ НА САТУРН


Recommended Posts

АСПЕКТИ НА САТУРН

Сатурн има отношение към костната система в човека (гръбнак, колена, зъби), кожата, слуха и зрението. Когато Сатурн се намира точно на главните линии - асцендент, надир, десцендент, зенит - и особено ако е с обратно (ретроградно) движение или има силни неблагоприятни аспекти (квадратури, опозиции) с повечето от Планетите и Луната, тогава е налице увреждане на всички споменати по-горе органи и системи.
По отношение на металите, Сатурн има отношение към оловото, от цветовете - към черния, от вкусовите усещания - към горчивия, от минералите - към оникса. Общо взето, когато Сатурн е точно на границата между домовете, влиянието му е силно, създава неприятности, мъчнотии, трудни ситуации в живота и телесни увреждания, за които споменахме.
С Уран.
При съвпад и благоприятни аспекти, имаме човек с активна, спокойна мисъл и със способност да взема разумни решения, когато това му се налага.
При неблагоприятни аспекти е налице личност, която нервно, прибързано и без достатъчна задълбоченост мисли и взема решения по въпроси, които й се налагат.
С Нептун.
При съвпад и благоприятни аспекти имаме човек с устой и постоянство в постигането на всяка родена в него идея.
При неблагоприятни аспекти имаме човек с инат и със склонност да ражда неестествени и неосъществими за дадени условия и време идеи.
С Плутон.
Съвпадът е много неблагоприятен: в определени моменти, човек губи способност да мисли или ако мисли, то е лошо и неправилно.
При неблагоприятни аспекти имаме злобен и отмъстителен човек, който трудно прощава и забравя. Всяка случайно нанесена му обида или лоша обхода от околните, той приема за жестоко оскърбление, макар в действителност да не е такава.
При благоприятни аспекти личността има голям устой и решителност в постигането на всяка поставена задача; всяка идея, дошла в ума й, е добре обсъдена, разработена и са намерени средства за нейното осъществяване.
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
×
×
  • Създай нов...