Jump to content

Recommended Posts

НЕПТУНОВ ТИП

Качествата на Нептун придават на неговото влияние възможност да създаде на Земята живи форми, които ясно изпъкват със своята красота и нежност. При хората, Нептуновото влияние създава типове нежни, деликатни, с меки и одухотворени форми, неспособни за по-големи физически напрежения и със слаба издръжливост към неблагоприятни външни условия. Тези качества са свързани най-вече с дихателната система: колкото тя е по-развита, толкова възможността за физическа издържливост и съпротива срещу неблагоприятните условия са по-големи; способността за дълбоко дишане и приемане на големи количества кислород създава здравия и физически устойчив човек.
Nikolaj_Dojnov_21.jpg
При хора със силно Нептуново влияние, дихателната система е общо взето слабо развита и най-често боледува. Тези хора имат меки мускули, бяла и нежна кожа, почти без косми. Главата е добре оформена, с меки, приятни форми. Косата е светла или руса, с тънък косъм. Челото е гладко, без бръчки, показващо липса на напрежение при разрешаването на задачи, защото всичко се прави по пътя на интуицията.
Nikolaj_Dojnov_46.jpg
Веждите са заоблени високо над очите, което показва доверчив и поддаващ се на вълнения човек, който лесно може да бъде излъган. Очите са с мек и приятен поглед. Останалите форми по лицето, като нос, устни, брада и пр., са с мек и нежен израз. Отрицателните Нептунови типове имат остър и неприятен поглед, от който лъха хлад, незаинтересованост и липса на съчувствие към ближните.
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
×
×
  • Създай нов...