Jump to content

НЕПТУН В ДОМОВЕТЕ


Recommended Posts

НЕПТУН В ДОМОВЕТЕ

В първи дом, Нептун определя човек, който носи чертите и качествата, които описахме по-горе при Нептуновите типове.
Във втори дом, Нептун подсилва изявите на своята вътрешна природа.
В трети дом, Нептун създава подтици и умение да се влага одухотвореност и естетичност във всяка дейност, голяма привързаност, милосърдие и стремеж за помощ към близки хора.
В четвърти дом, Нептун показва,че роденият ще бъде поставен при благоприятни, меки и сърдечни условия от страна на родители и близки, а в по-напреднала възраст ще има възможност, за дълго да пребивава извън родното си място или да го напусне завинаги, най-често задомен с чужденец.
В пети дом, Нептун говори за мили, нежни, топли връзки и преживявания с любим човек от противоположният пол, за много мили и топли връзки между родители и деца.
В шести дом, Нептун предразполага близките и обкръжаващите да помагат на личността материално и във всяко друго отношение. Такива хора често получават помощ изневиделица.
В седми дом, Нептун определя добър семеен живот, топли и добри отношения с партньора, но без брачни предрасъдъци, което често кара тази личност да има платонична връзка с друг любим човек, нещо като домашен приятел, без да е в състояние да разкъса брака.
В осми дом, влиянието на Нептун е притъпено и качествата, които той носи и дава, са по-слабо проявени.
В девети дом, Нептун определя човек, който има топло и добро отношение към всичко и всички, предразположение към идейни общества и много пътувания.
В десети дом, влиянието на Нептун създава възможност за изява в изкуството, т. е. във всяка дейност да се внася изкуство.
В единадесети дом, Нептун определя връзки с хора от идейни течения и вероятност самата личност да се включи в тях. Низшите типове се подават лесно на лоши влияния от лоши хора и много трудно се освобождават от тях.
В дванадесети дом, Нептун се изявява в своята най-добра форма: способност към литературно творчество, отзивчивост и приятни отношения към всичко и всички.
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
×
×
  • Създай нов...