Jump to content

Recommended Posts

ВЕНЕРА

В Овен.
При по-издигнати типове с благоприятни аспекти, тази позиция активизира чувствата и стремежа към изкуствата. При по-примитивни типове с неблагоприятни аспекти е налице дразнещо отношение или притъпена проява в изкуството.
В Телец.
При по-издигнати типове с благоприятни аспекти е налице голяма широта и богатство на чувствата, подтик към изкуствата, особено към пеене. При по-примитивни типове с неблагоприятни аспекти се наблюдава същото, но в принизена форма.
В Близнаци.
При по-издигнати типове с благоприятни аспекти, тази позиция дава стремеж и възможност за добра изява в изкуството, дар-слово и предразположение към литературно творчество. При по-примитивни типове с неблагоприятни аспекти се наблюдава неискреност и подчертано сметкаджийство в отношенията с околните, предимно с противоположния пол.
В Рак.
При по-издигнати типове с благоприятни аспекти съществува подтик към по-меки, топли и мили чувства както към близките, така и към противоположния пол, добро въображение и стремеж към изобразителното изкуство. При по-примитивни типове с неблагоприятни аспекти е налице склонност към мързел.
В Лъв.
При по-издигнати типове с благоприятни аспекти, тази позиция подсилва стремежа към изкуствата, създава вътрешно желание за самоподчертаване. При по-примитивни типове с неблагоприятни аспекти е налице неустойчивост в чувствата и стремеж за налагане на своето.
В Дева.
При по-издигнати типове с благоприятни аспекти, тази позиция определя разположение за помощ на околните и по-голяма идейност в чувствата. При по-примитивни типове с неблагоприятни аспекти се наблюдава подостреност към постигнатото от други и завист.
Във Везни.
Това е собственият зодиакален знак на Венера. При по-издигнати типове с благоприятни аспекти са налице пълните и ясно изразени венерини качества, преди всичко подтици към изкуството. При по-елементарни типове с неблагоприятни аспекти се наблюдава същото, но в нисши форми, заедно с неискреност във всички прояви.
В Скорпион.
При по-издигнати типове с благоприятни аспекти, тази позиция създава силна и ясно изразена изява на чувствата, често пъти дотолкова, че всяко желание се постига. При по-примитивни типове с неблагоприятни аспекти е налице рязко и неочаквано ликвидиране на чувства към любим човек от противоположния пол.
В Стрелец.
При по-издигнати типове с благоприятни аспекти, тази позиция създава изобилие и богатство на чувства към всички и най-вече към противоположния пол. При по-примитивни типове с неблагоприятни аспекти се наблюдават същите чувства, но само като външен ефект, с неискреност, фалш и често с израз на презрение.
В Козирог.
При по-издигнати типове с благоприятни аспекти съществува задълбоченост и устойчивост на чувствата. При по-примитивни типове с неблагоприятни аспекти се наблюдават повърхностни и неустойчиви чувства, стремеж към тяхното потъпкване и ликвидиране.
Във Водолей.
При по-издигнати типове с благоприятни аспекти, тази позиция дава израз на бурна обич и разположение към всичко живо - птици, домашни животни, а също и към любимия човек. При по-примитивни типове с неблагоприятни аспекти се наблюдава подчертана капризност и често ликвидиране на любов към човека от противоположния пол без сериозна причина.
В Риби.
При по-издигнати типове с благоприятни аспекти тази позиция изразява меки, мили, нежни и висши чувства. При по-примитивни типове с неблагоприятни аспекти е налице лъжа и хлад в чувствата, стремеж за измама на човека, който е бил обичан.
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
×
×
  • Създай нов...