Jump to content

8.1.3.8. Няколко думи в заключение


Recommended Posts

НЯКОЛКО ДУМИ В ЗАКЛЮЧЕНИЕ

Какво мога да кажа в заключение?
Първо, сценариите се написаха много трудно, макар, че този материал беше минал през мене - аз съм съставителя.
Второ, беше много трудно, защото още по-трудно се влизаше в материала. За да се влезне в един материал, е необходимо много време, за да можеш да се включиш в материала. Това е все едно, че имаш телевизор в мозъка си, но трябва да имаш антена навън, да си я настроиш на даден канал и това е процес, който протича много дълго време. Следващото нещо, че такова нещо и да иска някой да направи, няма да може да направи, дори и да ползва XXIV том - той е заключен с 9 катинара. По-нататък, трябва да имаш идеята, и второ - трябва някой да ти даде концепцията. А концепцията се даваше от Онзи, Който движи цялата поредица Изгревите и, Който управлява програмата на „Изгревът".
Сега, това е много трудно за възприемане, но е така. Един дава идеята, друг дава концепцията, трето, аз съм изпълнителя, което беше много трудоемка работа. Сценарият се направи много трудно, минава през различни етапи, за които няма да обяснявам и стана сполучлив този, последния, сценарии. И накрая трябва да заявя, че този концерт беше много тежък, той ме изразходва психически много, защото станаха разправии и скандали, които споделих, т.е. сбъднаха се и се реализираха всички ония светкавици, гръмотевици и бури, които се изсипаха на главата ми, когато навън в стаята беше плюс 38 градуса жега. И това се случи, за да бъда предупреден и така всичко се реализира. Но ние успяхме да проведем този концерт и аз обикновено накрая казвам така: „Концертът стана!" Да, стана концерта и ние победихме и беше много трудно наистина, но успяхме да реализираме тази програма за евангелистите.
Първите три концерта са качени преди няколко месеца на интернет страницата ни, сега вече и другите 2 концерта са сложени, а през месец април ги издадохме и на компактдискове - всичките тези 5 концерта (всяка част на отделен диск), общо 10 диска. Издадохме 140 комплекта с концерт- рециталите посветени на евангелистите, като 10-15 бройки ще предадем на Павел Василев, за да ги сподели със своите близки и евангелисти. С останалите ще постъпим така както направихме с другите два комплекта компактдискове. Ние раздадохме 23 концерт-рецитала (всеки на 2 диска или общо 46), плюс 2 компактдиска с архивни записи на Филип Стоицев.
Това, което сме направили не е малко, дори е много и аз още не мога да повярвам, че тук в разстояние на 1 месец успях да се справя с този материал и да напиша тези бележки. Тези бележки трябваше да се напишат, защото минава времето. Аз съм днеска-утре, ще дойде време, когато няма да ме има и всички ще се чудят как е било, що е било и т.н. Времето минава, това се забравя и всичко се загубва. А по този начин, като го отпечатваме, ще оставим следи и указания за следващите поколения как да се работи.
Пример: Даден е метода, даден е начина. Какъв е метода?
Ами първо ще четат Словото. Словото е затворено за тях, заключено. Съгласен съм.
Второ - ще четат „Изгревът". И „Изгревът" е заключен.
Трето, онова, което е отключено за тях, това са сценариите и концертите. Имат 23 концерт-рецитали, плюс 5 концерт-рецитали - общо 28 (всеки на 2 компактдиска) - направете сметка колко са компактдисковете. Е, за тяхното прослушване трябват два дена и две нощи, плюс още един ден да слушат непрекъснато. Това не е малко! Единственото, което им се дава е да отворят „Изгревът", чрез т.н. концерт-рецитали.

Благодаря за вниманието, и благодаря на всички от Небето и от Земята, които съдействаха за този материал!

Амин

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
×
×
  • Създай нов...