Jump to content

5.12 Добре дошли братя!


Recommended Posts

5.12. ДОБРЕ ДОШЛИ, БРАТЯ!

/По случай едновременното появяване в различни части на земята на междупланетни кораби, през април 1965 г./

Нашите Братя са тук! Пристигнаха нашите Братя! Дойдоха тук, при нас, на земята. Дойдоха да ни помогнат. Дойдоха да ни спасят. Дойдоха да ни избавят от злото.

Нашите Братя са тук!

Великите, големите Братя, от Космоса, от съседните нам планети, са вече при нас, тук, на земята.

Всяко око ще ги види. Всяко ухо ще ги чуе.

Всяко сърце ще ги почувствува.

Всеки ум ще ги разбере.

Всяко тъмно кътче ще бъде осветлено.

Всяко добро - подкрепено. Всяко зло - осуетено.

Великите, по-големите наши Братя са тук!

Когато брат ви е в смъртна опасност, когато брат ви се дави, когато брат ви е пред лицето на бездната, когато той е обгърнат от пламъците на злото, какво ще направите, как ще постъпите вие?

Нали ще му подадете ръка? Нали ще се опитате да му помогнете?

Сами ще се изложите на опасността, ще рискувате, ще се пожертвувате, за да му помогнете, да го спасите.

Това именно правят днес нашите Братя.

Нашите по-големи, по-силни, по-напреднали от нас Братя.

Те идват да ни помогнат, идват да ни спасят: да ни избавят от злото.

Тежка е тяхната задача. Жертвата, която правят за нас.

Живеейки в среда отличаваща се от нашата: в светлина, красота, чистота, знания, любов, не познавайки злото, омразата, лъжата, убийството, войната, те слизат тук, на земята, като в дълбока бездна, като в дъното на ада, като в изпълнена с вредни изпарения яма, гдето трудно се диша, която трудно се понася от техните чисти души.

В гъстата атмосфера на нашите низки, престъпни мисли, чувства, постъпки - на омраза, егоизъм, жестокост, на пъклени планове, които обгръщат земята, те слизат като водолази, облечени в бронята на своята чистота.

Но те трябва да направят това. И го правят. Подтикнати от една Върховна Разумност, от една велика Любов, от една крайна необходимост - да ни спасят: пред прага на катастрофата, пред бездната на една атомна война, от мрака на безверието, на лъжата, на братоубийството, на злото. Не се вразумиха хората!

Жителите на нашата хубава, но все още завладяна от злото земя.

Не се наситиха на кръв, на убийства, на омраза, на зло, на лъжа.

Не се отказаха от адските си планове.

Не престават да служат на злото, на насилието, на лъжата.

За постигането на своите егоистични цели, за световно господство, за баснословни печалби, не се спират, не ще се спрат пред реки от кръв, пред милиони човешки жертви, пред всеобщо разрушение, пред непоправима катастрофа.

Полудели са хората!

Тия хора, които имат силата, богатствата, властта в ръцете си. Това е най-опасната лудост, която заплашва живота на милиони същества.

Полудели са хората!

С атомната бомба те заплашват да разрушат земята.

С атомните взривове - „опити" - те нарушават безопасността на земната атмосфера, на междупланетните пространства, причиняват вреда на извънземни същества.

Те изпълват пространството с вредни излъчвания.

Всяват смут, дезорганизация в хармоничните отношения на междупланетното Братство на нашата Слънчева система.

Земята, благодарение на атомната бомба, на това адско средство за разрушение и убийство, става вече не само за себе си, но и за съседните планети, източник на дезорганизация и разруха.

Това не ще се търпи повече от по-напредналите от нас същества на съседните нам планети. И те реагират, те вземат своите мерки - за наше и за общото добро.

Животът на земята, външно погледнато, върви по своя обикновен път.

Хората живеят, работят, пътуват, веселят се, скърбят, обичат се, мразят се, вълнуват се от своите всекидневни грижи.

Както и по-рано, както и винаги.

Но знаят ли те какво ги очаква в утрешния ден?

Имат ли предвид какво им се готви?

Така е било в 1914 г. Така беше и в 1939 година.

Катастрофата мигом обзема изненаданите, обзети от ужаса на непоправимото зло хора.

Но сега готвената катастрофа е несравнима с нищо предишно.

Сега готвеното зло ни заплашва с пълна гибел.

И тъй като изглежда, че на земята няма сила, която да спре готовите за сатанински деяния престъпни ръце, понеже безумното решение се е здраво загнездило в умовете на обсебени от злото хора, понеже силните на този свят не се вслушват в многобройните предупреждения, които им се правят, то се наложи и активната намеса на извънземни сили: да спасят това, което може да бъде спасено, да спасят живота ни да спасят земята, човечеството, от гибелна катастрофа. Затова е тази демонстрация на небесната флотилия. Затова идват, затова се показват вече явно, пред очите на всички междупланетните кораби.

Затова са навлезли в земната атмосфера нашите по-напреднали Братя от съседните планети, от по-далечните светове: да ни избавят от злото, да ни спасят от катастрофата, да осуетят едно непоправимо престъпление.

Те не идват за пръв път.

Години наред вече те се явяват: чрез отделни свои пратеници, слезли тук, на земята, или чрез земни жители, те предупреждават, съветват, напътват. Но тези, от които зависи това, не се вслушват. Правят си оглушки, играят си на „невярване". А ако някои от тях се вслушат, тъмните сили намират начин да ги обезвредят — както стана с Кенеди и с други големи водачи И тези, които са станали оръдия на злото, продължават да вървят по пътя на безумието: да изграждат пъклени планове, да трупат атомно оръжие, да раздухват омразата между хората и народите, да подготвят психологичните условия за последната, страшна, небивала катастрофа - за една атомна война. И Отгоре са определено решили, че трябва вече да се намесят. Че престъпните сили на злото, на лъжата, на омразата, трябва да бъдат обезвредени, преди да е станало късно. Че трябва да се предотврати готвещата се атомна война. Да се пресече пътя на злото.

Нашите напреднали Братя идват да ни спасят.

Те разполагат с мощни, непознати нам сили.

Те имат наука и техника, истински знания, стоящи високо над нашите.

Те имат силата, средствата, възможностите да ни спрат по пътя на нашето безумие.

Могат да обезвредят, да направят недействуващи разрушителните сили.

Могат да пресекат престъпните ръце, и ще го направят. Те живеят в свят на истина и чистота, на доброта и разумност. Те живеят в света на любовта.

На тях са непознати лъжата, робството, насилието, омразата, проливането на кръв, войните. За тях земята е един изостанал в развитието си свят. в който едно упорито вървящо по пътя на злото, обгърнато в тъмната пелена на лъжата човечество, нарушава междупланетната хармония, вървейки към своята гибел.

Затуй идват те - да ни спасят.

Да разпръснат лъжата, да ни посочат истината.

Дошъл е денят, когато нашите сковани от предразсъдъци умове ще разберат - има ли Бог или няма: има ли Върховна Разумност в живота, в света, има ли Велик План, има ли Висше Ръководство на човека, на живота, на света или няма.

Дошъл е денят всички да разберат, че не човекът е господар на земята, на живота, на вселената.

Още повече когато върви по пътя на злото, на лъжата, на престъплението, на отрицанието, на разрушението, на войната.

Дошъл е денят да бъдат обезвредени, отстранени, отхвърлени от земята силите на злото.

Идва нашето истинско освобождение.

Братя и сестри от всички страни на земята, от всички народи на нашето многоизстрадало човечество, вие всички будни съзнания, неподкупни съвести, вие, чисти, неопетнени от лъжата и злото души. отворете широко сърцата си и умовете си за великата, Божествена вълна, която иде да очисти земята от злото. Подайте си дружно ръце, направете още усилия: освободете се от всички вредни остатъци на тесногръдие, сектанство, ограниченост, нетърпимост, фанатизъм. И се включете със всичките си сили и способности във Великото Дело на обнова на земния живот. За ликвидиране на престъпните мисли и действия, за слагане край на войната, на лъжата, на насилието. За тържеството на доброто, истината, справедливостта, за възцаряване на мира, братството, любовта, разумността.

Велика мобилизация предстои.

Огромно, велико Дело трябва да бъде извършено.

Огромни усилия, жертви са необходими.

Ние не трябва да стоим със скръстени ръце.

Не можем да чакаме всичко наготово.

Има работа, която очаква нас, която ние, именно ние трябва да извършим.

Братя и сестри, будни души от всички народи, от всички раси, от всички земи, всички стремящи се към доброто, нека си подадем братски ръце.

Нека в братска прегръдка запеем великата Песен: песента на Братството и Любовта, на Доброто и Мира, песента на Разумността и Справедливостта.

Нека служим на великото, красивото, разумното.

Нека служим на истинското, вечното, реалното.

Нека служим на Великата Разумност, на Великата Любов, на Великата Истина: нека служим на Бога!

Да служим на Бога: да служим на човека и човечеството, на доброто и любовта, на истината и справедливостта.

Да служим на Бога: да служим на мира, на братството, и човещината, на свободата. Да служим на Бога: да служим на Великата Разумност, на Великата Мъдрост, на върховното благо за човека и за всички същества.

Не ще бъде лесна борбата!

Упорити са, мощни са още силите на злото.

Лъжата е свила гнездо навред в умовете.

Има в света много добри, честни, искрени хора, които са се подали на лъжата, вярват в нея. отричат истината.

Има още много заблуда, много тъмнина в света.

Но в нашата борба ний не ще бъдем сами.

Ний ще бъдем подпомагани, подкрепяни, вдъхновявани от нашите идващи от другите планети Братя.

От силите на Светлината и Доброто.

Идва края на нощта, на тъмнината.

Заслепените хора ще се пробудят, очите им ще се отворят. Ще видят истината, реалността, красотата, великия смисъл, великото съдържание на живота: великата Разумност, великата Любов.

Затуй идват нашите Братя от другите светове, от другите планети: да ни помогнат в борбата, да ни спасят от злото, да осуетят страшната катастрофа, която би ни постигнала без тяхната намеса. Да очистят земята.

Да отправят нейните жители по пътя на истината и доброто.

Благодарим Ви, Братя!

Благодарим Ви за вашата отзивчивост към нашите нужди. За вашата готовност да ни помогнете. За жертвата, която правите за нашето спасение. За любовта, грижите и съчувствието ви към нас. Благодарим ви за братското дело, за братската помощ, благодарим ви за вашата спасителна акция!

Благодарим Ви, Братя!

Добре дошли, Братя, тук при нас, на земята.

Добре дошли!

Ний ви посрещаме с радост. Ний приемаме вашите Послания: вашите чисти, благородни, добротворни мисли. Ний чувствуваме вашата любов, вашите топли братски чувства. Ний се откликваме на вашия зов. Ние сме с вас!

Завинаги с вас в борбата за победата на Доброто, на Истината, на Справедпивостта. Завинаги с вас в пътя на Любовта, в пътя към единение на всички хора и народи.

Завинаги с вас в пътя на Разумността, на великата Божия Мъдрост, която освобождава и издига човека.

Нашите Братя са тук! Пристигнаха нашите Братя!

Добре дошли, наши по-големи, по-силни, по-мъдри, по-напреднали Братя!

Добре дошли, пратеници на Бога, идващи от по-развитите, по-напредналите светове: да ни помогнете, да ни издигнете, да ни спасите от злото; идващи в името на Доброто, в името на Всемирното Братство, в името на Бога, в името на Любовта!

Добре дошли, Братя!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
×
×
  • Създай нов...