Jump to content

Заключение


Recommended Posts

ЗАКЛЮЧЕНИЕ

1. Защо описвам тези неща?

2. Те са свързани с онези личности, които откраднаха архива на Савка Керемидчиева.

3. Ние прилагаме много снимки, в които се вижда как Борис Николов предава архива, който е сложен в буркани и укрит в морените при Бивака -Витоша. Аз съм ги заснел.

4. Понеже говори за кражбата на архива на Савка Керемидчиева, трябва да споменем и за предателството на сестри Шкодреви - предадени са ви доказателствата. А вие ще си прецените на кого да вервате, и в коя посока да вървите.

5. Искам да ви предупредя, че има един важен окултен закон. А той е: „Кой където е завързан и закачен, то рано или късно го придръпват към кола, за който е завързано въжето или синджира.”

И после няма отвързване от кола! Там седи. И там врещи! Знаете ли какво означава глагола „врещи”? Чували ли сте как коза врещи?

6. Защо говорихме за кражбата на архива от „Резньовете”? Защото започнаха да коригират, да редактират Словото на Учителя Дънов и да го отпечатват. И нищо не може да ги спре!

7. Към историята на архива от „Резньовете” се прилагат снимки на Борис Николов, който ги показва на Вергилий Кръстев и му ги предава.

8. Но накрая се явиха крадците, лъжците и мошениците, и настъпи тяхното царство, което трае и до днес - 2015 г.

Да живеят вечно!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
×
×
  • Създай нов...