Jump to content

3.3. Програмата на „Изгревът" се задейства


Recommended Posts

3.3. ПРОГРАМАТА НА „ИЗГРЕВЪТ" СЕ ЗАДЕЙСТВА

Така, че това нещо аз го имах. Но сега никога не бих преминал през един такъв етап, макар че тези неща съм ги запазил в себе си и тази сила, която аз я имах, я имам. И когато ми се дава, аз движа програмата на „Изгревът", която се осъществява в момента в три направления:

Първото направление - да се съхрани Словото на Учителя. Аз го съхраних. И да се издаде. Това може да проверите в „Изгревът", том XVI - накрая.

Второто нещо - трябваше да издам поредицата „Изгревът". Тя е издадена до том XXII.

И трето-трябваше да поддържам и да кача на сцената музикантите, за да може музиката на Учителя да се покаже на сцената.

И това го направих. От 1990 г. до 1998 г. аз организирах 20 концерта, които съм финансирал 95%. Един концерт струваше една лекарска заплата. И от 2001 г. до 2006 г. аз направих 27 концерта. Този път по спомени на ученици от Школата на Учителя и с музика на Учителя. Така, че сега на 27 май 2006 г. имаме нов концерт.

Така, че тогава този ясновидски дар и това пророчество бяха в мен, и те се движеха от другиго - Онзи, Който ръководеше програмата на „Изгревът". Но аз тогава това нещо още не го знаех! Разбрах го по-късно. И то тогава, когато аз започнах да изпълнявам всичко точка по точка.

И така, аз се срещнах с Борис Николов, казах му какво трябваше да му кажа. Но те никога не изпълниха това, каквото им казах. Какво стана по-късно? По-късно те правеха опити по онова време да изберат някой подходящ човек, такъв човек, който да бъде представителен, и който да бъде одобрен от различните групи, които съществуваха тогава.

Братството беше разбито! Беше минал процеса 1958-1959 г. Борис Николов и Жечо Панайотов бяха в затвора от 1958 г. до 1962 г. След това освободени. Всичко беше разбито, разрушено. Изгревът след 1970 г. беше разрушен изцяло, бараките премахнати. И Някой се беше явил с една невидима метла, и измете всичко. И така, в онова време аз се бях явил, преминах през всички, казах им какво трябваше да направят. Но те не го направиха.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
×
×
  • Създай нов...