Jump to content

4.6. Защо нямам тези светли дни?


Recommended Posts

4.6. ЗАЩО НЯМАМ ТЕЗИ СВЕТЛИ ДНИ

Защо ги нямам тези светли дни? - Ами нямам ги! Защото, около мене е тъма! Тъмата е срещу мен. Аз съм обграден и аз се отбранявам в една кръгова отбрана - всеки ден, всеки час, всяка минута и всяка секунда! Светлината имам в своето съзнание, имам я, и тя ме движи, и тя ме кара да изпълня и реализирам всички идеи, които идват чрез тази светлина от Невидимия свят. Но около мен е тъмнина. Не хаос, а тъмнина! Тъмнината е също организирана. Тъмнината е организирана, за да може да противодейства на светлината. Тя е много по-добре организирана от светлината.

Ето това са условията при които съм работил. Така, че думите на Учителя са за една друга епоха, не за тази в която днес аз живея и времето, което ми е определено да свърша една работа и времето в което аз днеска диктувам.

Днес виждам, че е слънчев ден навън, но той не е слънчев ден вътре в мен. Защо ли? Ами, защото, трябва да довърша тази работа на Мария и на Борис, която е писана преди 18 години. И сега като се свързвам с тех, преминавам през тази тъмнина, с която на времето бях обграден и тъмнината, която в момента също ме обгражда. Ето, това е, което е най-трудно да се превъзмогне! Най е трудното да пробиеш тази тъмнина! И затова има една формула от Учителя: „Да бъде светлина." - Да бъде, но за онези, които имат светлина в съзнанието си. Първо тази светлина, трябва да дойде в техния ум и в техното съзнание - първо там.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
×
×
  • Създай нов...