Jump to content

8.5. Провалът през 1975 година на местността „Секирица" на Рила


Recommended Posts

8.5. ПРОВАЛЪТ ПРЕЗ 1975 ГОДИНА

НА МЕСТНОСТТА „СЕКИРИЦА" НА РИЛА

И това беше нашия план, но какво стана? - Всичко изчезна! Изчезна по един невидим сценарии, и по един видим сценарии. Един го пишеше отгоре, друг го изпълняваше отдолу. От долу този, който го изпълняваше, беше Борис Николов. Така, че тя си замина през 1976 г. И сега, кое беше най-интересното ли? Най-интересното беше това, че тя беше здрава до 1975 г. и дори си спомням месец май-юни. Тогава ние подготвяхме нейните документи, за да може да вземе социална пенсия. В България имаше такъв закон, навършилите над 75 години, които нямаха пенсия, получаваха социална пенсия. Тази социална пенсия се равняваше на половин пенсия, но все пак това все пак означаваше нещо. А тя цял живот беше домакиня. Посрещаше и изпращаше гостите, посрещаше и изпращаше т.н. последователи на Учителя от сутрин до вечер. Хранеше ги, поеше ги, поднасяше им кафе, и им беше своего рода изповедник на всички.

Така, че аз виждах нейните изследвания, рентгенови снимки -всичко беше както трябва, и нямаше никакъв проблем! Но след големия провал през 1975 г., нещата се промениха. И аз си спомням тогава, когато стана големия провал, и Борис беше виновен за големия провал на „Секирица". И аз му казах: „Невидимият свят е решил, че един от двамата ще си заминете тази година." И той стана, удари с юмрук по гърдите: „Ние винаги сме готови да си заминем!" Да, след няколко месеца тя престана да яде, да линее, и си замина след няколко месеца. Това беше положението.

Така че аз бях до нея в тези последни месеци. И знаех, че това са последните й месеци, и последното време от месеци, които й отпускаше Невидимия свят. И аз, трябваше да бързам. Но всички ми пречеха, всички без изключение!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
×
×
  • Създай нов...