Jump to content

8.9. Медальонът на Мария Тодорова


Recommended Posts

8.9. МЕДАЛЬОНЪТ НА МАРИЯ ТОДОРОВА

И какво стана накрая? - Аз бях работил с Мария Тодорова и бях записал песните на Учителя така, както тя ги изпълнява. И той знаеше това, и искаше да му прехвърля записа на касетки, за да я слуша. Аз му казвам: „Добре, ама няма да го даваш на никого." - „Не, няма да го давам." Аз му донесох записите, предадох му ги. А той, от благодарност отвори една кутийка и ми предаде медальона на Мария. Значи, предаде ми медальона на Мария, този с Пентаграмата заради това, че аз съм му предал тези касетки! Представяте ли си?

И още друго нещо - чак след 10 години този медальон, който беше на Мария Тодорова, и който Борис ми връчи заради тези касетки със записите, този медальон влезна в своята си роля. А как? Ами аз, трябваше да почвам да обработвам нейните материали. Аз съм в Своге, седя пред масата, преди това слагам медальона на врата си, той е пред мен и казвам: „Мария, идвай и помагай!" И знаете ли кое беше най-интересното? Само след няколко секунди, 10-15 секунди, целия врат почваше да ме сърби, почервеняваше и ставаше червен. Аз скачах и казвам: „А-а-а, аз получавам тука алергия!" Казвам: „Това е може би от верижката на медальона, понеже не е чистен." Взимах памук със спирт, изчиствах го, а той златен медальон, със златна верижка. Значи не може да има някаква инфекция. И слагам медальона вече на врата си върху яката на ризата си, така че да нямам допир на медальона с кожата си.

И така, до вечерта тази червенина на врата ми изчезва. Следващата сутрин казвам: „Сега ще почистя медальона с памук, и вече ще бъде изчистен". И слагам верижката направо на гол врат. Получи се същото - за секунди целия врат ми пламна, почервеня, и край! Реших: „А-а-а, това не е от това, че този медальон и тази верижка не са почистени! Не, причината е друга! Причината е друга!" Аз вече слагам медальона на врата си, но върху яката на моята риза.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
×
×
  • Създай нов...