Jump to content

10.2. Другият свят на миналото


Recommended Posts

10.2. ДРУГИЯТ СВЯТ НА МИНАЛОТО

Те двамата, и Борис и Мария живееха в съвсем друг свят на миналото, на Школата, която беше затворена от Учителя, един свят, който беше преминал преди 35 години, който си беше заминал като време. Защото времето се беше преместило напред и този свят в който те са живеели, този свят съществуваше, но той не беше на физическото поле, той беше в Невидимия свят. А тяхното съзнание непрекъснато беше горе в Невидимия свят, а долу те се мотаеха. Мотаеха се и се движеха насам-нататък, и се опитваха да повтарят онези методи и форми на живот по времето на Учителя. Обаче, държавата чрез Комунистическата власт беше забранила всякаква форма на т.н. братски живот.

Така, че времето, което аз заварих, аз ги заварих като възрастни старци, и това време бавно и бавно течеше. И това, което искаха те да направят, не можеха да го направят, защото беше дошло друго време. Това време беше облечено в други форми и тези форми бяха такива, че старото поколение не можеше да влезне в тях. А техното време те го бяха изживели, то беше си отминало безвъзвратно и в тази форма не можеше да се повтори.

Изгревът повече никога не можеше да се повтори в тази форма, която е било по времето на Учителя. Но те не го разбираха. Те смятаха, че този, който носи причината, че те не могат да повторят тази форма, това е Комунистическата власт. А това не беше верно. И това се доказа след 1990 г., когато тази власт, която управляваше България си замина с тази форма, но тя остана тази власт и започна да управлява тази държава чрез други форми. И от 1990 г. до 2006 г., са 16 години. И ужким имат някакви условия за работа, но отклонението е тотално, и те се запиляха.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
×
×
  • Създай нов...