Jump to content

11.3. Годината 1975 какво роди?


Recommended Posts

11.3. ГОДИНАТА 1975 КАКВО РОДИ

И така, дойде това ново поколение, за което Учителят казваше, че до 1975 г., който трябва да се прероди, ще се прероди, а онзи, който трябва да се всели, ще се всели. Защото Невидимия свят има някаква нова задача. Така, че това, което беше казал Учителя се сбъдна, и аз бях свидетел.

Пример: аз съм роден 1938 г. Когато си заминава Учителят, аз съм на 6 години и половина, почти на 7 години. Значи, аз съм прероден.

После, аз се пробудих за духовна работа 1967-1969 г. Значи, моето съзнание се пробуди, т.е. Някой се всели в мен, и Този, Който се всели, отвори моето съзнание и аз видях един друг свят, видях светът на Школата - на вътрешната Школа. И тази вътрешна Школа, трябваше да се покаже единствено чрез живота на онези, които са били по времето на Учителя. Това означаваше, че трябва да се намерят техните опитности, техните преживявания. И всичко онова, което те знаеха и помнеха, трябваше да го разкажат, и аз трябваше да го запиша. И това, трябваше да остане за следващите поколения, за да им се покаже, че е имало Школа, че е имало ученици, и че е имало Слово на Учителя, което е съхранено, и че тези хора ги има на снимки. Е, това беше моята задача.

Но, когато дойдоха тези младежи - млади, образовани хора, студенти, завършили висше образование, те не видяха нищо, освен неуки и прости хора, откачили се от обществото, отхвърлени от обществото. Те тогава си служеха със заучени думи от Учителя, но когато младото поколение се захвана да чете Словото и след това да ги запитват за някакво обяснение, никой не можеше да даде някакво обяснение. То беше невероятно!

Аз също слушах да ми разказват разни работи. Но аз през това време усилено минавах през много голяма вътрешна подготовка. Първо - аз четях Словото, второ - аз контактувах с няколко човека, които ми разказваха за всичко по времето на Школата от игла до конец!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
×
×
  • Създай нов...