Jump to content

11.8. Споразуменията в Ялта и заблужденията


Recommended Posts

11.8. СПОРАЗУМЕНИЯТА В ЯЛТА И ЗАБЛУЖДЕНИЯТА

А и нещо друго, най-важно, което искам да кажа. До 1970 г., западните радиостанции непрекъснато говореха, че народите от Съветската империя трябва да стават, да въстават, да се бунтуват, да извоюват своята независимост, и да се отделят от Съветския съюз. Това се говореше: „Бунтувайте се!" И създаваха много проблеми на Комунистическата власт. И много хора им вярваха.

Но през 1969-1970 г., бяха навършени 25 години от завършването на Втората Световна война и според законите, които съществуваха в английската империя, те разсекретиха, извадиха и отвориха архивите от споразуменията на Великите сили след Втората Световна война. И тогава започнаха да говорят по радио - „Би Би Си - Лондон", че на Ялта има споразумения. И чрез тези споразумения всички така нарочени се държави: България, Румъния, Унгария, Чехословакия, Полша, ГДР са дадени на Съветския съюз, за да оформи своята империя.

И като чуха това, всички, които беха 70 годишни се втрещиха, и не можеха да повярват, че са били заблуждавани от западните страни толкова години! И моя баща, който беше вече над 70 години, разказваше: „О-о-о, ние, ако знаехме това, ние нямаше да се противопоставяме на комунистите, а ние казва щяхме да ръкопляскаме и да казваме: „Да живеят комунистите!" А тия, казва ни излъгаха, измамиха и ни тласнаха в друга посока!" И в резултат на това, комунистите избиха към 20 000 души след 9 септември 1944 г. без съд, така - направо. Та аз бях свидетел на тези неща.

Така, че онова, което беше казал Учителят, че Бялото Братство ще предприеме някаква акция през 1975 г., то я проведе, като в Хелзинки се признаха всички граници за неприкосновени, които са определени с договорите през 1945, 1946, 1947 г.

И така, всички видяха, че няма мърдане, че трябва да си стоят в България, която беше затворена, и никой не можеше да излезне от нея. И пиле не можеше да прехвръкне при нея! И всеки започваше да строи, както и аз това направих.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
×
×
  • Създай нов...