Jump to content

16.3. Конфликтите


Recommended Posts

16.3. КОНФЛИКТИТЕ

Така, че аз заварих тези хора, които бяха горе, които се правеха на ръководители, и правеха грешка след грешка. Аз бях лекар и те искаха аз да се грижа за здравето на онези, които бяха горе. Да, ама аз идвах от болница. Аз бях свикнал да ми се подчиняват всички онези, които аз бях в болницата, когато аз бях дежурен! Подчиняваха се лекари, сестри, санитарки, болни. А тука, като кажа нещо - никой не ми обръщаше внимание! И така се стигна до конфликт.

Една от тези, които беше дошла там, беше болна. И аз казах, че тя трябва да се свали долу. Тя не искаше. Тя беше там с охлузен, изкълчен глезен, дори и счупен крак. Искаше там да стои. И аз казвам: „Подпиши ми се тука, че не искаш да слезнеш, да те свалят." Тя не иска да се подпише! -Безотговорни хора! А в болницата, когато един човек не иска да се лекува, той се подписва.

И така, влезнахме в конфликти, и в други още конфликти. И веднъж след това, след 1-2 дена идва при мен Драган Петков, и казва: „Слушай какво, ти създаваш само неприятности тука, ти говориш разни работи, и те се безпокоят много! Ние имаме друг път, ние сме свързани с Учителя. Ти нищо не знаеш, и по-хубаво напусни лагера. Това е добре и за тебе, и за нас!" Казвам: „Така ли?" - „Така." - „Добре, аз ще напусна лагера, и вече на ваш лагер никога няма вече да се кача докато съм жив!" И той казва: „Много правилно! Твоето решение е много правилно! Дано го спазиш!" Казвам: „Ще го спазя."

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
×
×
  • Създай нов...