Jump to content

18.4. Майсторът Борис


Recommended Posts

18.4. МАЙСТОРЪТ БОРИС

Аз съм при Борис, аз съм му дал жизнен кредит, аз съм му дал възможности и условия, за да реализира нещо. И ако нещо той е направил, това е благодарение на мен, а не благодарение на него! Така, че аз дадох всичко, каквото имах от себе си, а той ме излъга, изигра и накрая стана враг. Започна да говори срещу мене. Но говореше онзи, който беше в неговото тяло, оня мозайкаджия - майстор Борис! Ще го проумеете ли това?

И ще кажа още нещо. След като се върнах от Либия от 1986 г., аз съм ходил най-малко 10 пъти при него. И което беше най-интересното! - В неговото тяло аз заварвах винаги оня майстор Борис. Само два пъти съм се срещал с Борис, който беше в неговото тяло, и се разбрахме.

И което е още по-интересното, че накрая, когато отидох, истинския Борис си беше в тялото, и с него се разбрахме. И той казва: „Виж какво, аз си заминавам. Ти се движи по твоя път. Ние ще те подкрепяме от Невидимия свят, след като си заминеме!" Разделихме се и следващия път, когато отидох, него го нямаше в тялото, и аз повече никога не стъпих в него. И след това той започна да говори срещу мене, и да настройва всички срещу мене. Представяте ли си?! Е, представете си. Това е майстор Борис срещу мене.

Настройваше всички срещу мене да не ми дават нищо, и да не контактуват с мен! Защо? Ами защото онзи враг на Братството беше влезнал в него, и разрушаваше всичко до което се докоснеше и добереше! Искаше и мен да разруши!

Така, че аз бях този, който му свърши работата, както на него така и на Мария. И това, което аз съм преживял, никой не можеше да издържи. И дойде време да опиша тези неща, за да се знаят, за да не можат следващите поколения да бъдат заблудени от такива като него, които ще се явят! Които ще се явят, защото те непременно ще се явят! А аз това, което съм направил за него, това съм го направил за Школата на Учителя и за Делото на Учителя, и за българския народ. А той не заслужаваше това!

А за Мария, тя заслужаваше нещо много! В името на нейния труден път, в името на верността към един човек, в името на любовта към един човек, т.е. Борис и в оная преданост, която имаше към Делото на Учителя! Ето защо пиша тези неща, за истинския човек!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
×
×
  • Създай нов...