Jump to content

18.7. Пророчеството за царската корона от възрастната сестра


Recommended Posts

18.7. ПРОРОЧЕСТВОТО ЗА ЦАРСКАТА КОРОНА

ОТ ВЪЗРАСТНАТА СЕСТРА

Мария обичаше да си гледа на кафе. И обикновено всички, които идваха при нея пиеха на кафе, обръщаха си чашите, и след това търсеха някой да им гледа на кафе. Аз ги заварих всички, и много хора са ми гледали. Но нищо особено - приказки!

И така, никога нема да забравя, беха се наредили около Борис 5-6 души и пиха кафета. Всеки си обърна чашата, аз също си я обърнах, и всеки започна да гледа на съседа до себе си. Обаче, имаше една възрастна сестра и й казах: „Абе сестра, само аз останах, та няма кой да ми гледа!" И тя каза: „Аз ще ти гледам." И това, което тя ми каза, аз го записах. И като го записах, знаете ли на какво го записах? Ами аз нямах хартия, там беха донесли някакви бисквити. Аз хванах, разкъсах опаковката на бисквитите, и на опаковката от вътрешната страна аз записах това, което тя ми каза.

Ама това, което тя ми каза беше верно и важи и до сега, вероятно ще важи и до утре! А какво ми каза, това ще ви кажа, когато аз започна да разказвам за своя житейски път. Каза ми, че имам царска корона на главата! Аз вече разказах Кой ми я сложи на главата.

Така, че имаше и един друг, още по-забавен случай, който ми разказваше Мария! А случаят е бил следния - пак са й дошли така гости, наредили са се, пили са кафета, обърнали са си чашите. И в момента една, която е до Борис хваща чашата, и започва да му говори. И което е най-важното, през човек всеки един хваща чашата на съседа, и започва да му говори. Представяте ли си?! - Към 12 човека и 6 човека държат чаши, и едновременно говорят настървено, и свалят откровения от небето и от Невидимия свят! И Мария като гледала това нещо, така я надуло смях и непрекъснато се е смеела! Понеже е седяла на нейния стол с онова малко столче, с което си повдигаше краката, да не й се надуват краката. Така, че тя вижда и я разказваше цялата смехотворност на този случай.

Мария обичаше да си прави пасианси на карти. Гледаше на карти и това нещо тя го правеше, когато имаше някой случай за разрешаване. Чудеше се как да постъпи. Аз съм много пъти наблюдавал как тя редеше тези пасианси, как се ядосваше, че не излизат картите на пасианса, и т.н и т.н. Тя имаше опит и проверяваше от всички страни. Но не всичко беше точно! На мен също е гледала, но за мен тя каза некак си общи неща. Конкретните неща ги нямаше! Аз тях търсех и не ги намирах.

Което е най-важното? Те не можаха да познаят кой съм, за какво съм изпратен и какво мога да свърша, макар че това аз непрекъснато им повтарях! Но те смятаха, че имат време, но се оказа, че нямат никакво време. Условията бяха затворени за тях, и времето беше изтекло. Още им се чудя кой ги беше омагьосал, че ще бъдат вечни на Земята!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
×
×
  • Създай нов...