Jump to content

20.5. Мировият самозванец и лъжец


Recommended Posts

20.5. МИРОВИЯТ САМОЗВАНЕЦ И ЛЪЖЕЦ

Та върху този дом се правеха всевъзможни заклинания и различни магически операции от разни хора, за да могат да я премахнат. Имаше представители на михайловистите от Франция, привърженици на Михаил Иванов* от Франция, който тя беше изобличила, и той водеше главната битка срещу нея. А тя също водеше битка срещу него, и беше разказала всичко за него.

И аз тези неща съм ги публикувал още в „Изгревът", том I. Защото онзи беше самозванец, беше се определил за Миров Учител на Бялото Братство.

И ето, сега е 2006 г. Преди няколко години изкараха една негова книга, публикуваха отгоре „Мировият Учител Михаел Айванов". Това е - Миров лъжец и мошеник! - Миров лъжец и Миров мошеник!

И така, докараха михайловистите в България, свързаха се с тех и смятаха, че нещо ще стане. Нищо не може да стане, защото ония ги объркаха, макар че ги подкупваха с пари и ги канеха да ходят на гости при тях. И ония, които се завръщаха от тях, беха вече отклонени, и те не можеха вече да работят. Те беха вече загубени за себе си и като последователи на Учителя Дънов!

*3абележка: Виж „Изгревът", том I. (2. изд. 2011), с. 340-360, 556-559.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
×
×
  • Създай нов...