Jump to content

20.9. Голямата атака


Recommended Posts

20.9. ГОЛЯМАТА АТАКА

И така, аз заварвам Мария просната на леглото, с висока температура. И вече тя направо щеше да си замине. Аз се заех с нея, разтривах я, мерих й кръвното налягане, правех каквото трябваше и каквото беше необходимо, и което знаех като лекар, и като човек, който се занимава с окултизъм. И аз се борих заедно с нея цяла нощ! А пък Борис през това време беше излезал на некъде, все едно, че това не го засяга. И да иска нещо да направи, той не можеше да направи нищо. Беше оставил Мария аз да се разправям с нея. Аз бях безпомощен пред тези могъщи сили,които ни атакуваха!

И след като се борихме заедно с нея цяла нощ, и сутринта надвихме на онези, които я беха атакували чрез тези песни. Тя отвори очи и се усмихна.

После каза: „Да видиш как съм била гонена заради Школата на Учителя, заради Словото на Учителя, заради Учителя, и накрая заради Борис!" Да, това беше точно така. Така, че аз успях да видя тази голяма атака на тези черни демонични сили, които преминаха хиляди километри по въздуха, и ни атакуваха! И тогава тази плоча я върнахме и видяхме, че това не беха песните на Учителя, това не беше музиката на Учителя. Това не са песните на Учителя. А чрез тези песни дойдоха онези сили, да ни атакуват.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
×
×
  • Създай нов...