Jump to content

21.4. Лиляна Табакова


Recommended Posts

21.4. ЛИЛЯНА ТАБАКОВА*

И така, всички без изключение се обединяват срещу Мария Тодорова. Освен това, другия съучастник в тази Песнарка е Лиляна Табакова. Лиляна Табакова след големи мъчения и колебания, накрая решава да даде онова, което тя е записала, когато Учителят е работел с нея, и е дал тези песни. Тя е искала тези песни да бъдат сложени накрая, но да бъде написано, че те са дадени от Учителя на нея и на Кръстьо Христов.

Всеки се стреми да си вкара името някъде, за да се отпечати и да го има, да не би да артиса и да се изгуби впоследствие. Ето това е причината да се яви на бял свят „Изгревът" и да вкара вътре всички ангели небесни и всички Адови изчадия!

Това е най-голямата заслуга на „Изгревът". Аз също не знам как това се случи!

Навремето се страхувах, че вкарвам вътре в „Изгревът" и бели и черни, и всякакви оцветени братя и сестри. Оплаквам се! Отвръщат ми: „Щом Учителят Дънов ги е допуснал на Изгрева, те си вървят с Него от началото на самото Сътворение на света. Не се плаши!" - „Не се плаша, но то си е страшно! Ама ако се хванат гуша за гуша, ще ми разрушат „Изгревът"!" - „Не бой се, те са се хванали гуша за гуша още от самото начало на човешкия род и досега още ги има и си съществуват!" Така се успокоих.

*3абележка: За Лиляна Табакова виж „Изгревът", том IV, с. 595-600 и снимка № 31 в „Изгревът", том XXII. Виж „Изгревът", том I. (2. изд. 2011), с. 230-235, 475-476.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
×
×
  • Създай нов...