Jump to content

6.12. Въвежда материала на компютър и голямото разиграване


Recommended Posts

6.12. ВЪВЕЖДА МАТЕРИАЛА НА КОМПЮТЪР И

ГОЛЯМОТО РАЗИГРАВАНЕ

Аз не можех да се примиря, че толкова много труд от мен, от Марийка Марашлиева, и от онези другите, които съдействаха да отиде напразно, и аз продължавах да се боря и да влагам сили и енергия, за да мога да приключа нейния материал.

И след много умувания, и след много разговори, успяхме чрез Вихър Пенков да се свържем с една сътрудничка на име Деляна, която се съгласи да въведе този неин материал. И тогава, това беше на 02.01.2001 г. Аз направих едно изложение до нея, дадох й упътвания, начертах й план и концепция, и ние предадохме този материал, за да го въвежда. А този материал беше машинописния текст, който беше извадила Марийка Марашлиева от 40 часа магнетофонен запис.

Това беше невероятен материал и много голям материал! И тази Деляна, трябваше да го въведе. Обаче, когато започна да работи, тя беше медиумична, влезнаха в нея сили, същите сили, които бяха влезнали в Лиляна Табакова и започва едно голямо разиграване. Вихър Пенков ходеше, слагаше програми на компютъра, уточняваше се с нея. И тя започна и него да разиграва, и мене да разиграва, и ние се чудехме какво да правиме. По едно време решихме да си прибираме материала от нея, но накрая решихме и й го оставихме, за да може да го довърши. Няколко пъти правя опити да си прибера материала, обаче тя се усети и казва: „Не, аз ще си го довърша." Така че тя работи може би две години по този материал и накрая ние го прибрахме. Тя го въведе, след това прави корекции. Тя имаше въпроси към мене, изобщо! Тя понеже влезна в този материал, видя каква енергия и какво нещо тече в този материал, който беше минал през мене и се наду като балон, и се опита вече да ме командва и мене, да командва и Вихър, да се разполага с материала. Ние накрая успяхме да си приберем материала и когато си прибрахме материала балона се спука и вече нея я няма. Тя изчезна, изчезна от полето.

И така че ние прибрахме този материал, и беше свързано с много големи неприятности и разиграване. Ако знаете какво разиграване беше! Аз по едно време мислех да го описвам, да си го забележа на точки и казвам: „Абе какво ще го описвам бе? То не е за изтърпяване, камо ли за описване!" Но беше невероятно разиграване - невероятно! След този период от две години - значи към 2001-2002 г. вече 2003 г., аз бях свободен с материала.

Следващият етап - аз този материал вече беше готов и казах: „Аз това, което имам е напълно достатъчно." Кое е достатъчно? Ами аз имах нейния материал, който аз го бях подготвил. Той беше изваден, беше набран, изваден на разпечатка. Всичко имахме на дискети, подготвен материала. И аз го предадох на Ефросина Ангелова-Пенкова, която трябваше да го работи. И тя почна да го работи, и ние това, което имаше, беше напълно достатъчно.

Освен това аз имах и снимков материал. Тя навремето ми предаде нейните снимки, които аз лично ги заснех, направих репродукция. Заснех ги, аз имах лаборатория, сам съм си ги заснемал, сам съм си ги проявявал. И негативите ги имам - „Лайка" формат и 6 на 9. Така че тези снимки, които тя имаше, аз ги имам и съм ги запазил. Това успях да го съхраня, защото впоследствие тия снимки изчезнаха. А между другото тя много снимки не ми и предаде. Тя ги криеше, абе тя ревнуваше. Абе казвам: „Дай да ги заснемеме и да ги съхраниме." - Не, тя просто ревнуваше и смяташе, че аз ще я окрада. Аз не я окрадох, а дойдоха другите, които бяха нейни близки, те я окрадоха. Защо? Ами тия снимки в момента ги няма. И аз ги нямам, аз ги знам кои са, виждал съм ги, но никъде ги няма. Те изчезнаха. Защо изчезнаха? Ами те нали бяха изпратени точно за това - да крадат, да ограбят и да разрушат нейния архив. И те го разрушиха! Те си сполучиха за това, което те бяха изпратени, те си изпълниха задължението точно както трябва, така както изискваше техния Господар.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
×
×
  • Създай нов...