Jump to content

Общо за линиите


Recommended Posts

ОБЩО ЗА ЛИНИИТЕ

Главните линии са главните силови течения, определящи качествата и способностите, устрема за изява в човека. Те дават основните черти в характера и способностите на дадения човек. А малките, второстепенни линии са по- слабите подтици, изразяващи по-специалните качества. Колкото линиите са по­

прави и отиват право нагоре по дължината на ръката, толкова те показват ценните качества в човека и неговото благополучие. Напречните линии, общо взето, смущават, пречат на успеха и способностите на даден човек.

Ако линиите, където и да са те, са изкривени и неясни, показват недобре изразени качества, ограничения, препятствия, неприятности. Всяка линия, която се насочва към даден хълм или е в съприкосновение с него, дава израз на качества, които този хълм носи. Когато твърде много линии прекосяват дланта като мрежа, показва човек крайно чувствителен, раздразнителен, сприхав, с импулсивна натура. Обикновено такива хора имат кратък живот. Когато линиите имат слабо червен цвят, показват здраве. Ако са червени, говори за героична, пожертвувателна натура. Всички други оцветявания на линиите говорят за болезнени състояния» организма на човека. Ако по фалангите на пръстите откъм дланите има надлъжни линии, това говори за човек с усърдие и деятелност в изпълнение на всяка поставената задача. Ако там има напречни линийки, това показва капризност, разсеяност, липса на усърдие и пречки.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
×
×
  • Създай нов...