Jump to content

​123


Recommended Posts

​123

Ще ви дам едно магическо число - 123. С това число можеш да направиш нещо велико... Ако искаш да внесеш ред и порядък в живота си, работи с числото 123. (ТРИТЕ ПОСОКИ - изд. 1948 г. София - 307)

Числата играят важна роля при изграждане на човешкия характер. Хора, които работят съзнателно с числата 2, 5 и 8, са богати. Числата 3, 6 и 9 създават големи неприятности на човек. (СТЕПЕНИ НА СЪЗНАНИЕТО - 172)

Разумните сили, които се крият в числата 9, 8, 7, виждате, че всички са положителни и динамически. Ако не познава силите, които се крият в тия числа и не може правилно да ги използва, вместо да придобие нещо, човек губи. (СЛУЖЕНЕ, ПОЧИТ И ОБИЧ -121)

Числото три представя дете. Турите ли нула след тройката, получавате 30. Това число показва че детето е ученик, влиза в клас в който има 30 ученика. За да може това дете да заповядва на своите другарчета, предполага се, че то е по-възрастно от тях, или поне най-способно. За да заповядва, човек трябва да има някакво качество с което да се налага на другите. Значи единицата представя мъжа, двойката — жената, а тройката — детето. („Отношение между числата“)

Като съберем цифрите на трите числа, ще получим числото 18, а именно: 123 + 123+ 123 = 6+6+6 = 18 1+8=9. Числото 18 е нехармонично, съчетано от числата 1 и 8... (ФАКТОРИ В ПРИРОДАТА -169)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
×
×
  • Създай нов...