Jump to content

Най-важната буква в азбуката?


Recommended Posts

Най-важната буква в азбуката?

Най-важната буква в азбуката е буквата „А”, тъй като тя отговаря за Любовта, а тя е най-важната в света. С Любов живеем, без Любов умираме. С Божествената Любов в сърцето можем да извършим чудеса, да променим живота си и бъдещето за Земята, ако се обединим за добро.

Любовта в личния живот е най-важната съставна част от живота ни. Когато Любовта осветява живота ни, ние имаме всичко. И обртано, когато нямаме Любов, сякаш нямаме нищо, дори да имаме материални блага.

Любовта към ближния е много важна – това са тези хора, които са ни подали ръка в труден момент и на които е необходимо да се отблагодарим с добри мисли, чувства, думи и дела. Това са тези души, които са ни вдъхнали живот, когато той си е отивал от нас и на които сме длъжни да се отблагодарим и да направим същото за тях, когато е необходимо – да нахраним душите им или да им дадем най-правилният съвет в най-правилният момент.

Любовта към близките и роднините и тяхното рабирателство с нас, и нашето с тях, са много важни, тъй като с тези души често имаме кармични взаимоотнишения и сме се родили в едно семейство, за да загърбим вражди от минал живот, да се сдобрим и така да допринесем за въдворяването мирът и хармонията по света.

След като сме клетки от Космичния човек, е необходимо между тези клетки да има мир и разбирателство. Тъй като е основен Вселенски закон всички да живеят в мир и добро и за доброто на всички, като клетки от един единен организъм, е необходимо да се разбираме и да си прощаваме за наше собствено добро и за доброто на семейството и дома, за доброто на всички, както знаем: „Дом или Царство, разделено против себе си, няма да устои”, затова прошката и помирението са краеъгълен камък на човешките взаимоотношения в дома и не само.

Да възлюбиш врага е висше благо, привилегия за малцина. Учителят ни учи да покажем любовта си към него, коато го нахраним, напоим и облечем, когато е необходимо. Възможно е дори врагът ни да ни спаси в тежка ситуация, когато проявим добрината си към него.

Да се помирим с всички е важна цел в живота ни. За всеки човек идва време в живота му, когато е готов да се помири с целия свят, да прегърне целият свят. И този момент е основополагащ за неговото бъдещо развитие. Така ще развърже кармичните възли и ще живее в мир и хармония и братска Любов със себе си и с всички хора.

Когато се стараем да прилагаме Божията воля с Любов, Мъдрост и Истина и като слушаме Разумното си сърце, т. е. интуицията и разумът ни, ние ще успеем ден след ден да се помирим с всички и да заживеем в Мир, Хармония и Любов с всички хора.

Когато всички хора осъзнаят и приложат това като начин на живот ще настъпи постепенно Божието Царство на Земята. До тогава в следващите около 2040 години душите, дошли на Земята, за да продължат своето развитие, ще живеят в страдание, и в Любов, и в радост, за да еволюират и постепенно да учат земните си уроци.

След тези 2040 години хората ще живеят без страдание и войни, без насилие и лишения, а дотогава е необходимо, когато сме тук, на Земята, да бъдем търпеливи ученици и да се учим с Любов в Земното училище, наречено: „Живот”.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
×
×
  • Създай нов...