Jump to content

30.10.1923. Логос от Бог Сий. Четвърти ден от 23 Велико заседание. стр. 491 – 493


Recommended Posts

491

30 октомври 1923, вторник, 4ч.следобяд21д.

Логос от Бог Сий

23-то Велико заседание,

Ден четвърти. Заключение.

М и р  в а м !

 Благословено царството на Духа Ми! Благословено името на

 Сина Моего над вас. Благословени бъдете.

М и р  в а м !

Възлюблени чадца мои! Ето, днес е заключението на Заседателните Ми логоси и днес благоволявам с Духа си да запечатам силата, проявена над вас. Казвам ви от моето име, ето името си проявих вам Сий. Моят Дух проявявам, промисъла си откривам над вас, както в начало и днес.

Чадца мои! Моето заключение е да пребъдете в любовта, да пазите благоволението Ми, защото моето благоволение е крепост и сила над вас и над вашите чадца.

Чада мои! Както благослових Авраама и синовете му и потомството му, ето, днес благословявам и вас, защото сте Авраамовото потомство от поколенията на Исаака и Якова и аз ви събрах днес да открия Логоса, който носи живот. Този живот е свидетелство пред народите. Това свидетелство ще носите. Заради това благоволих. Аз ви дадох небесния си елей. Заради това Аз ще ви миропомажа да бъдете миропомазатели, царе и свещеници ви рекох още чрез устата на Исаака и Якова, че ще „призова“. Това е логоса на Исаия, в когото благоволявам, сега дойде часа и този час над вас благоволявам и сега избрахСветилище да проявя Духа Си. Този Дух, когото Аз ще проявя, той изхожда от Мен, да свидетелства от началото тайната и произхода на човека, произтичащия живот, проявата на природните сили, които Аз създадох чрез Духа Си. Помнете своето предназначение. Това ви казвам да помните, да не се отличите един от други, да се не възненавиждате, но да царувате в Моя Дух, както царувам Аз със

* * *

 492

 ..2..

 30 октомври 1923, вторник

 Логос на Бог Сий

23-то Велико заседание,

Ден четвърти

Сина Своего, когото проявих. Този е Син Мой и днес е камъка на мъдростта. Заради това названието му е Петър!

Любезни чадца мои! Ето, ще се издигне мъдростта от земята и ще се изпълнят с мъдростта Му небесата. Чадца мои, Той е мъдростта, слязла свише и пак ще издигне събраното стадо да покаже на света силата си и мъдростта – благоволението Ми над човеците.

Любезни чадца мои! Това сега благоволявам над вашите синове и дъщери и на синовете и дъщерите им и на поколенията им, защото те ще носят царството на виделината на Моя Дух. Заради това казвам ви, будни бъдете, пазете се един други. Борба ще имате в света, но аз ви давам сили да побеждавате и ще преуспявате, защото днес възкръсва новия живот. Днес се събужда и вековечното зло, но вечния живот, ето, ще победи злото и злото ще бъде заключено в бездната на земята с мъдрост за хиляди години. Заради това пак ви казвам: вие сте условието, вие сте солта и виделината. Пригответе се. Това е Моето заключение. Земята ще трепери от своите си стихии, защото ще дойде върху нея огън пояждащ. Казвам ви: трета част от земята чрез огън ще изгори, а четвъртата част чрез вода ще измие, петата част чрез словото на Сина Моего ще се измие, другите части, казвам, ще останат за след 2000 хиляди години. Вам е благоволението, не само вие тук, които сте, но и вън от Светилището, по лицето на Българската земя.

Чадца мои! Начало ще бъдете със силата на проявения ми Дух. Сега, това е благоволението Ми. Възпявайте словото на Сина Ми и проявата на Духа Моего!

* * *

493

 ..3..

 30 октомври 1923, вторник

 Логос на Отец Сий

23-то Велико заседание,

Ден четвърти

 През това време стана миропомазване. Учениците бяха миропомазани с разни знаци на главите, на челото и на слепите очи и зад ушите. Прибави се още към начертаните планове.

 М и р  в а м !

Благословени бъдете сега. Това благоволих, това благоволение от името на Сина Моего, това е печата, това е помазването, това е кръщението, това е венчанието, това е живота и любовта на Сина Ми, това е Духа Ми, който благоволява над вас днес. С това ви запечатвам. Това сега Аз благоволявам, защото сте ученици на любовта и живота. Сега изпълних душите ви със силата на Духа Ми. Сега ви измих и изчистих, пазете благоволението Ми над вас и с миропомазването давам приключване и заключвам заседанието Си.

Чадца мои! Бъдете готови на 9-ти декември. Аз ще благоволя в този ден с Духа Си над вас. Сега не ви проявявам тайната на посещението Ми, но когато благоволя, бъдете будни. Сега чадца мои, пригответе се и за идущите заседания, да влезете в достоянието на Духа, когото Аз ще благоволя да ви изпратя. Благославям трапезата ви, благославям плодовете на душите ви, благославям живота ви, благославям делата ви. Аз съм вашия Отец Сий. Приемете благословението Ми!

М и р  в а м,  м и р  в а м,  м и р  в а м!

А м и н.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
×
×
  • Създай нов...