Jump to content

21.12.1923. Венинг и Анастасия. Пояснения от Венинг и Анастасия. стр. 590 – 592


Recommended Posts

590

21 декември 1923, петък, 14.д.6.ч.в.

Логоси от Венинг и Сийка

Посещенията от Венинг и Анастасийка.

Виждам голяма светлина, която става на път и образува се стълба, по която слизат Венинг и Анастасийка, от дясно Венинг и от ляво Анастасийка, облечени в бели прозрачни дрехи. Анастасийка с разплетена коса и на главата й венец от малки бели рози. Венинг препасан със златна лента през рамото. И двамата носят в ръцете си чисти бели кринове. На гърдите на Венинг пише със златни букви: „Величието Божие проявено чрез любовта на Спасителя“. А на гърдите на Анастасийка пише със златни букви:“Възкресение и спасение чрез любовта на Господ Исуса Христа.“ Нозете им не се виждат, защото одеждите им са до долу. Одеждите са с широки ръкави, светли образи. Венинг ни поздравява с крина и почва да говори:

Любезни братя и сестри! Няма Любов като Божията Любов. Отг. Само Ж.Л.Е.Л.

„Аз ви поздравявам с радостната вест, защото Господ вложи любовта си в моята душаи ето ми даде помощник тази сестричка, която пристигна на 13-ти декември в Бялото Братство и ние я посрещнахме с лаврови венци, изпълнихме се с жива радост всички.

Ние, които сме тук и пазим великата хармония и над вас. Да се благослови името на Господа Исуса Христа, който управлява с духа си Бялото Братство, а с тялото си управлява всички вас на физическото поле, които сте отражение от Бялото Братство. Ето аз сега ви я представям, чрез заповедта на Господа Исуса Христа, отстъпвам да продължи разговора с вас, братя на Любовта.

Продължава Анастасийка:“И аз ви поздравявам с тази любов, братя и сестри, която ви е свързала на земятаи на небето. Наистина, че само Божията Любов е Любов. Това е един велик закон да се прояви любовта на земята. Любезни братя и сестри, ето с моето заминаване, аз ви нанесох временна скръб, но тази скръб се

* * *

591

21 декември 1923, петък,

Посещенията от Венинг и Анастасийка.

преобърна на радост, защото аз възкръснах от едно тяло в друго. Минах чрез този закон от живот в живот. Когато аз исках да прекъсна връзките с физическия живот, скръб изпълваше моята душа при физическата раздяла от моите родители. Сега, аз ги виждам, но те не могат да ме виждат! И колко бих желала да дадат условия да ме видят, за да се утешат и да успокоя и аз духът си. Заради това, моля ви се братя и сестри, съобщете им да спрат сълзите, защото сълзите образуват великия океан между астрала и физическото поле.За гдето не могат да видят леличките ми в сън, това са непрестанните сълзи и непрестанното роптаене. Леля Тодорка много пъти бе желала да се яви, но те представят предел между земята и астрала и не може да мине. Този предел се образува от сълзи и от мисъл форми, които се превръщат на една сгъстена материя, а тази материя е непоносима за нас. Първото условие, за да се проявим е молитвата. Молитвата пречиства пътя на нашето проявление. Аз не знаех този закон, но сега аз научих само една част. Аз придобих свободен живот и съм свободен дух, който мога да обитавам навсякъде. От заминаването ми до 40-ия ден аз съм свободна. След 40-ия ден аз влизам във великата школа, за да изучавам основните закони, които ще се проявят сега чрез нас, светлите духом в целия мир. Тази школа ще следвам 12 месеца и 7 дни. В 7-те дни се изучават великите закони, които са вложени в пълната космогония, която ще започне шестата раса или след привършването на двете хиляди години, годините, които се изброяват на физическото поле. Аз като ученичка ви съобщавам, непрестанно да се молите, защото всичко от части ви се предава и от

* * *

592

 ..3..

21 декември 1923, петък,

Логоси от Венинг и Сийка

Посещенията от Венинг и Анастасийка.

части знаете. И ако би знаел света участта, която го очаква, би се молил да замине преждевременно преди да види това, което има да бъде.

Сега, аз съм пътя от нашия дом, светлината и надеждата на моите родители и аз бих желала да ви говоря, според любовта на Господа Исуса Христа в неделя след пладне ще открия делото, което вършат моите лели. Ще кажа няколко думи на моите родители, за да дадат свободата и спокойствие на моя дух. Ще ми се даде простор да повери това, което не са чували до сега и не са знаели. Но аз ви се моля, любезни братя и сестри, бъдете тъй добри и дайте моите съобщения на татко, на миличката ми мама, на неутешимата ми баба и любезната ми леля и обичния ми дядо, и аз дойдох за пръв път тая вечер от името на Господ Исуса Христа, както ми е обещал. Заради това, велик е извора, който изтича над вас. Този извор е непрекъснат и ако бяхте имали време в непрестанна молба, непрестанно ще получавате чиста кристална вода. Тази жива вода е словото на сладкия Спасител Исуса Христа. Това от любов ви казвам. Заради това, аз още нося името Анастасия, защото съм възкресението. Така ме нарече Господ Исус Христос във възкресението на всички мои родители от новия дом и Той е благословил нашия ден да бъде извор на Неговата благодат. Благодаря ви от сърце, гдето от любов приложихте към мене светата цел. Благодаря ви за гдето проявихте към моите скъпи родители. Вашите тела са светли в астралното поле, вашите души образуват велика светлина между астрала и физическата земя. Не бойте се, и аз като изучавам тайните ще ви ги предявявам както любезното братче Венинг. Благодаря на любезния брат Венинг и на всички братя от Всемирното Братство, които ме посрещнаха тържествено и въведоха в братството, там, гдето царува любовта и вечния мир. Приемете моето целувание. Аз ви целувам всички от любов. Целувам своите родители и ви оставям велики възпоминания. Така да бъде над всички и над вашия дом. Амин.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
×
×
  • Създай нов...