Jump to content

31.12.1923. Венинг, Анастасия, Надежда. Наставления за всички. стр. 607 – 608


Recommended Posts

607

31 декември 1923, понеделник

Посещение от Венинг, Анастасийка и Надежда.

Виждам Венинг, Анастасия и Надежда облечени. Венинг в ясно небесни дрехи, Анастасийка в ясно розови и Надежда с много ясно кремови. Анастасийка от дясно и Надежда от лява страна на Венинг. Венинг държи пред себе си много голяма котва, символизираща: Вяра, Надежда и Любов. Аурите и на тримата са блестящи, светли. Котвата, която е изправена пред него е около 1,40 м висока. В средата на халката на котвата има едно огнено сърце, а над халката колелото има златен кръст на средата с диамант. Диамантът е много голям, колкото двулевова монета.

Венинг продължава да ни говори:

Н.Л.К.Б.Л.... С.Б.Л.К.Л.

„Преди да настъпи физическата година, Бог Отец, който се нарича Хио Ели Мели Месаил,поздравява с 1924 г. Тази година носи тайната на духа и тази година е символ на седмото число. Тя е ключа на мъдростта, с която се отключва всемирната тайна. Заради това, аз ви съобщавам от името на Господа Исуса Христа. Благословена ще бъде годината на земята с бури и страдания. Тия бури и страдания ще бъдат условие, заради тия братя и сестри, които са под покровителството на Божия Дух. Любезни братя и сестри! Заради това бъдете готови, не се бойте, защото Бог благоволява между всички вас, над българските чада, които ще прославят Неговото име, а вие тука преодолявайте, защото бурите и страданията са проявената сила на Божия Дух. И сега, коя е вашата цел, гдето сте събрани тук, тази вечер? Аз ви съобщавам тайната, която трябва да бъде във вашите сърца и вашите умове трябва да преодолеят, щото тайната да бъде ключ. Вашата цел е да уловите вселената с мъдрост. Мъдростта да се оживотвори,както казва Господ Исус Христос преди 2000 години:“ не само тия чудеса, които виждате ще вършите, но тези и по-големи ще вършите“. Това е вашата цел, братя и сестри. Как ще постигнете тая велика цел? Само

* * *

608

….2....

31 декември 1923, Понеделнищк

Посещение от Венинг, Анастасийка и Надежда.

когато имате бури в живота и страдание на вашите тела. В бурите и страданията е Божията Любов, защото тя усъвършенствува, за да бъдете с мъдрост духове, да обитавате не само земята, но и небесата. Със сърцата си да бъдете души, да проявите любовта като благоухание, а с телата си да бъдете храмове на светите и висши духове, които идват да се населят във вас. Аз ви уверявам,колко бихте желали да бъдем сега в плът, да сме в бурите и страданията, защото ние, свободните духове, които ви съобщаваме това, ние нито страдания, нито бури изпитваме в сегашния живот. Бурите са наслада, а страданията са захлас, защото със страданията вие ще обитавате там небесата, да се слеете с нас и със светлите братя на Всемирното Братство, които са символ на любов. Ние ви поздравяваме с 1924 година. Христос, нашия Господ, ще ви поздрави с това число и ще ви открие тайната на тая година. Заради това бъдете готови. Посрещнете годината с радост и с любов, с песнохваление, щото вий ще се слеете с песнохваленията с Всемирието и Ангелските Братства. Ние ви носим надеждата, ще ви укрепим с вярата и ще ви подигнем с любовта си. Веселете се и радвайте се, защото се сподобихте да влезете в чертога на Божието призвание. Живейте в мир и радвайте се в Божията Радост. Проявете смирение и приемете благословение. Утвърдете волята и увенчайте се със славата на Божия Дух. Вий сега влизате в нова епоха. Възрадвайте се, защото възраствате в нова мъдрост и в нова любов. Казва Господ Исус Христос: „Смирете се, защото смирението е благоухание пред лика на моя Отец“. Любезни братя и сестри мои и възлюблени чеда на Господа! Аз ви крепя надеждата с моето проявление. Заради това, бъдете благи, защото благ е Господ над всички вас. Ето, моите сестрички ви поздравяват: Анастасийка с ново възкресение и Надежда с новата надежда, която ще ви укрепи и ще ви свърже в необятната любов. Приемете нашите целувки. Ние сме тройката и условията над всичко над вас и бъдете готови даприемете тайната от Господа Исуса Христа, Властителя на всичко. Ние ви целуваме и ви поздравяваме с това, което ви съобщаваме. Аз ви поздравявам Венинг Стайков, Надежда Куюмжиева и Анастасия Михайлова. Амин.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
×
×
  • Създай нов...