Jump to content
Ани

31.12.1923. Венинг, Анастасия, Надежда. Наставления за всички. стр. 607 – 608

Recommended Posts

607

31 декември 1923, понеделник

Посещение от Венинг, Анастасийка и Надежда.

Виждам Венинг, Анастасия и Надежда облечени. Венинг в ясно небесни дрехи, Анастасийка в ясно розови и Надежда с много ясно кремови. Анастасийка от дясно и Надежда от лява страна на Венинг. Венинг държи пред себе си много голяма котва, символизираща: Вяра, Надежда и Любов. Аурите и на тримата са блестящи, светли. Котвата, която е изправена пред него е около 1,40 м висока. В средата на халката на котвата има едно огнено сърце, а над халката колелото има златен кръст на средата с диамант. Диамантът е много голям, колкото двулевова монета.

Венинг продължава да ни говори:

Н.Л.К.Б.Л.... С.Б.Л.К.Л.

„Преди да настъпи физическата година, Бог Отец, който се нарича Хио Ели Мели Месаил,поздравява с 1924 г. Тази година носи тайната на духа и тази година е символ на седмото число. Тя е ключа на мъдростта, с която се отключва всемирната тайна. Заради това, аз ви съобщавам от името на Господа Исуса Христа. Благословена ще бъде годината на земята с бури и страдания. Тия бури и страдания ще бъдат условие, заради тия братя и сестри, които са под покровителството на Божия Дух. Любезни братя и сестри! Заради това бъдете готови, не се бойте, защото Бог благоволява между всички вас, над българските чада, които ще прославят Неговото име, а вие тука преодолявайте, защото бурите и страданията са проявената сила на Божия Дух. И сега, коя е вашата цел, гдето сте събрани тук, тази вечер? Аз ви съобщавам тайната, която трябва да бъде във вашите сърца и вашите умове трябва да преодолеят, щото тайната да бъде ключ. Вашата цел е да уловите вселената с мъдрост. Мъдростта да се оживотвори,както казва Господ Исус Христос преди 2000 години:“ не само тия чудеса, които виждате ще вършите, но тези и по-големи ще вършите“. Това е вашата цел, братя и сестри. Как ще постигнете тая велика цел? Само

* * *

608

….2....

31 декември 1923, Понеделнищк

Посещение от Венинг, Анастасийка и Надежда.

когато имате бури в живота и страдание на вашите тела. В бурите и страданията е Божията Любов, защото тя усъвършенствува, за да бъдете с мъдрост духове, да обитавате не само земята, но и небесата. Със сърцата си да бъдете души, да проявите любовта като благоухание, а с телата си да бъдете храмове на светите и висши духове, които идват да се населят във вас. Аз ви уверявам,колко бихте желали да бъдем сега в плът, да сме в бурите и страданията, защото ние, свободните духове, които ви съобщаваме това, ние нито страдания, нито бури изпитваме в сегашния живот. Бурите са наслада, а страданията са захлас, защото със страданията вие ще обитавате там небесата, да се слеете с нас и със светлите братя на Всемирното Братство, които са символ на любов. Ние ви поздравяваме с 1924 година. Христос, нашия Господ, ще ви поздрави с това число и ще ви открие тайната на тая година. Заради това бъдете готови. Посрещнете годината с радост и с любов, с песнохваление, щото вий ще се слеете с песнохваленията с Всемирието и Ангелските Братства. Ние ви носим надеждата, ще ви укрепим с вярата и ще ви подигнем с любовта си. Веселете се и радвайте се, защото се сподобихте да влезете в чертога на Божието призвание. Живейте в мир и радвайте се в Божията Радост. Проявете смирение и приемете благословение. Утвърдете волята и увенчайте се със славата на Божия Дух. Вий сега влизате в нова епоха. Възрадвайте се, защото възраствате в нова мъдрост и в нова любов. Казва Господ Исус Христос: „Смирете се, защото смирението е благоухание пред лика на моя Отец“. Любезни братя и сестри мои и възлюблени чеда на Господа! Аз ви крепя надеждата с моето проявление. Заради това, бъдете благи, защото благ е Господ над всички вас. Ето, моите сестрички ви поздравяват: Анастасийка с ново възкресение и Надежда с новата надежда, която ще ви укрепи и ще ви свърже в необятната любов. Приемете нашите целувки. Ние сме тройката и условията над всичко над вас и бъдете готови даприемете тайната от Господа Исуса Христа, Властителя на всичко. Ние ви целуваме и ви поздравяваме с това, което ви съобщаваме. Аз ви поздравявам Венинг Стайков, Надежда Куюмжиева и Анастасия Михайлова. Амин.

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

×