Jump to content

02.03.1924. В. Учител. 24-то Велико заседание, ден втори. стр. 752 – 755


Recommended Posts

752

2 март 1924, неделя, 21д. 7 ч. заран

24-то Велико Заседание.

Ден Втори.

 Логос от Сина, Великия Учителят

М И Р Ъ   В А М Ъ !

Благословено Царството на Отца Ми над вас!

 М и р ъ  в а м ъ!

Любезни чада мои! Изливам благословението Си. Това е предназначението на Заседанието Ми, в което заседава и Отец мой. Това свидетелствуваме и това проявяваме, за да влезете в мъдростта и да приемете Духа на Отца, който е закона на истината, за да бъдете свободни от законите във всичките ви дни от проявлението ви в тази земя.

Чада мои! Сега ви казвам, от днес, втория ден заседателен, пристъпете към новия живот, защото това заседание ще обнови мъдростта и живота ви в познаването на законите, които ви даваме с Отца Ми. И затова, основа Отец Ми заседанията, с които ще влезете в силата на Духа Мой. А тези заседания са определеното число 35 и 36-тото върховно заключение на всяка проявена мъдрост от Моя Отец.

Чада мои, да приемете през това време ключа на всяко познание и да отключите всяка връзка от вашето съществуване на земята като човеци и да бъдете научени в законите непроявени. Аз съм Учител ваш в Духа Святий, който пребъдва между всинца ви на земята. Аз съм ключа, силата и мъдростта, Духа на Отца Ми пребъдва в Мене и аз съм неговата десница. Затова проявявам мъдростта си и разкривам тайните в умовете ви, а всичките тези заседания са духовни курсове, през които ще минавате и ще бъдете научени на тайните, скрити в природата, непроявени на човеците. Сега благоволява Отец Ми, дойде часа да ги проявя на малцина, но който има ум да проумее,

753

..2..

2 март 1924, неделя

24-то Велико Заседание.

Ден Втори.

който има разум да проумее, който има разум да проумее новия закон на благоволението и благословението, а за да влезете в сила, всичко се осветява в дните на заседанието, за да се обновяват духовете ви, сърцата ви, да дойде просвета над умовете ви, умовете ви да просветнат в слънцето на вечния живот, вечния живот, който е в Отца ми. Това е благоволението на моя Отец над вас и Моето благоволение да ви дам тайните, скрити от човеците, непроявени до днес. Не чрез човешкия разум, нито от човешкото мъдруване, но проявено от Моя Дух, защото Аз пребъдвам на небесата и в човешките души, а вас съм избрал да бъдете ключ на тайната до проявяването на Духа на Моя Отец над вас. Чада мои! Това като ви давам, блажени сте, ако устоите до последък и изпълните заповедите. Всичко обещано ще дойде над вас и когато дойде Духът, Той ще прояви мъдростта, но докогато не приемете Духа, не откривайте тайните, защото не са проявени на света. Това е благоволението на моя Отец, да бъдете скрити и проявени само вам, а вие дерзайте и влезте в изпълнение. Казвам ви, ако вие устоите, няма да погине нито един от вас, но ще бъде очевидец и свидетел и ще приеме.

Сега, чадца мои! Уроците, които ще приемете, тайното заключение за 153-те риби, които са ключ и тайна в природата, но проявени само в символи. Сега ще ви дам ключовете в девет точки, а тези девет точки са девет ключа, които се сливат с началото на проявената вселена. Дерзайте, вам е благоволено. Ако вие не устоите, всяка благодат ще се вдигне и ще се прояви след 2000 години, когато пак ще дойда и призова имената ви. Затова будни бъдете, пазете се от лукавия, който взема надмощие над земното лице.

754

..3..

2 март 1924, неделя

24-то Велико Заседание.

Ден Втори.

Аз съм на земята, Отец Ме прояви, за да ви опазя от лукавия, Отец Ми даде силата си и Аз ще победя лукавия с мъдростта си и няма да погине нито един, до когато Отец Ми не Ме прослави между всички вас. Вие ще ми бъдете свидетели и ще свидетелствувате пред човеците. Чада мои! Сега съм скрит от вас и от света, но съм в образ на смирение, както човек и чакам славата си и деня да възвиши гласа Си Отец Мой и да блесне светлината от Изток към Запад и тъмнината ще изчезне от пред лицето ви и ще бъдете във виделина и нощ не ще да има, защото настана Зората на новия Ден, Новия живот. А вие сега, радвайте се, защото ви разкривам една велика тайна, която Отец ми благоволи да ви я проявя. Казвам ви да бъдете готови, смели и решителни, верни в изпълнението си и вярвайте в проявата на Моя Дух. Аз няма да проява Себе Си пред вас, защото чакам свише да Ме прояви Отец Ми пред вас. Таен е живота Ми на Земята. Заключена е светлината на образа Ми, чакам деня си и ще вляза в силата си и вие с мен, а Духа, който Отец ще Ми изпрати, той ще разлюлее вселената и ще изпълни със светлина всеки разум. Радвайте се за това, което ви давам, приемете и приложете го. Това е основата и предназначението на заседанието, което е основал моя Отец и всичко това, което се осветява е за да бъдете очистени чрез святото и силни чрез осветеното. Сега ви казвам, възпейте да дойде силата на Моя Отец, Аз и Отец Ми да благословим всичко.

Забележка: Благослови се хляба и се даде на учениците, също и виното, и благословението.

М и р ъ   в а м ъ!

Отче, Метаикалиос! Мери, вери, хон ариетон мери Месие мон

755

..4..

2 март 1924, неделя

24-то Велико Заседание.

Ден Втори.

Месие проявите сие Метаикалиос сие ери етомон, савие сие рахие савиентон, мерие мон савиоитон, приметио верихтон вери си пиетон Метакалиос, Савхтани проевести явите, явестимон етон блетис си мон. Явие Сий Метакалиосвремоно ти е явие явие, ятие Сий вери мон, верух, вери верух явие мие сие етиерис етиесон мон Пери тон си. Амин, амин, амин, Отце Метакалиос.

Любезни чада мои! Влезте сега в силата, защото пребъдва в мен и аз благоволявам над вас. Приемете благодатта /тук чертае плана за деветте точки/

Мир вам!

Благословени бъдете, приемете все що благоволих и свидетелствайте един на други благоволението на силата ви. Чада мои! Днес ще бъдете в мое име единодушни след пладне в 5 часа, защото всичките логоси от това заседание ще бъдат седем. Седмият ще бъде заключение от името на моя Отец. Бъдете в изпълнение, Аз ще ви дам днес предназначението на това число и тайната му. Сега приемете всичко с радост и благодатта Ми да бъде с вас во веки. Мир вам, мир вам, мир вам. Амин.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
×
×
  • Създай нов...