Jump to content

Съработници с Бога


Ани

Recommended Posts

СЪРАБОТНИЦИ С БОГА

Всеки човек има 6 сърцето си нещо, което обича. Никога никой не е престанал да обича нещо. То може да не е непременно човек. Може да обичаш своето изкуство, занаята си, своята родина или научните си изследвания.

Но тоя, който е поставил на най-видно място в сърцето си Христа, той се отличава от другите хора. Обичта към Христа да не бъде само една дума или само вероизповедание, а истинска любов към великото Му Слово, към живота Му, изпълнен със святост, слава и страдания.

Любовта към Христа учи човека на абсолютна безкористност, на жертвеност и чистота.

Когато възлюбите Христа с всичкото си сърце, душа и ум, тогава във вас ще заживее ангелът на смирението. Той е един много красив Дух, който носи милосърдието, а милосърдието е дете на любовта, позната още като най-малката дъщеря на Бога.

И тъй, щом обикнете Христа повече от всичко, вие ще пожелаете да сте по-близо до Него, а това желание ще се изпълни, щом научите закона за безкористното служене и на омразата да отговаряте с любов.

Щом станете съработници с Бога, всичко във вашия живот ще се благослови и няма да съществува мъчнотия, която да не сте в състояние да преодолеете.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
×
×
  • Създай нов...