Jump to content

После Словото


Recommended Posts

После Словото

Под хипноза

Благодарим на отказалите се, а на останалите ЧЕСТИТО!

Браво на Продължилите! Тяхно ще е Царството... И на отказалите се ще е Царството, но по-късно. По-късно е всякога, но по-близко е до никога отколкото до някога - зависи от ПРОДЪЛЖЕНИЕТО.

Тежко ни, ако тежко ни е. Може да плачете колко си искате, но не се оплаквайте. Пречистващо е, а това е Смисълът. Всяко пречистване е на място щом е от Ученици. Достойният продължава - познал е Вярата, Любовта и Мъдростта: там е Истината. Блаженни ще са завърналите се. Ето ги идат. Важно е да сме повече. Задължително е да сме много. Успех невиждан е да сме всичките.

Последното право е на човека - ДА ИЗБЕРЕ:

- С омраза да нарича,

но с любов да не отрича!!!

Отречението е самоотречение, самопогубване и самоубийство. По-полезен не можеш и да бъдеш. Извинявай за поканата! За тебе не знаехме.Не бяхме и чували, че такова „животно“ има, но май някой го каза: Такова животно няма, /гледайки в онова животно, което на.нищо не приличаше и беше ужасно грозно/. Животното се казваше Бягай Бе!

Това е от мъка и болка, извинявай!

Пошепни ни как най-бързо и лесно се предизвикваш, за да те извадим от тинята. Само гневен, виновен и страхлив ти невежия ще бъдеш спасен, когато поне веднъж истината назовеш такава каквато е - нищо, че не ти харесва, че не я обичаш, че не я разбираш.

Преди Словото бе Бог. След Словото дойде Ти. След тебе две възможности има: да останеш сам или да станете двама. От теб зависи, от твоя Избор. С Бог или с „Бог“ - избери!

Каква е нашата Истина! Нас ни няма - има само Бог. Ние не искаме да ни има, за да има Бог. Бог Е, а ние не сме. Защото знаем, че ако НИЕ СМЕ, Бог няма. Но Бог ИМА и ние това Знаем.Следователно Извода е, че щом и Бог и тебе те има - или ти си Бог или Бог си ти. Всичко е Вярно!!!

Ти и без това не съществуваш, защо искаш да изглеждаш.

Как се събужда малко дете или бебе? С много любов. А някои казват с шамари и ако не стане - с чукове. Чукове с чукове се събуждали. А как се пробужда заспал? С внимателна любов. А някои казват НИКАК и НИКОГА. Докажи им, че не са прави... И последно: Как се осъзнава човек? С цялата любов чрез себе си. А някои казват..., но ти ги изпревари, крещейки неистово: Закъснели сте, аз съм пораснал, буден и Божий...

Бягай Бе е дошъл. А колко е красив, ако знаете...!

Няма по-красив от Бягай Бе, наш брат Божий.

На всички радостта е неописуема.

Състраданието е на място, когато непробудните са много и не струва, когато ги е пробудило. Заменете го с Любовта и ще откриете, че едно и също сте правили, само обекта е различен. И според него е и състрадателната ни Любов.

Никой не те мрази човече. Сянката е, че ти сам себе си не обичаш и гледаш това да не разбереш. Ти не можеш да си представиш колко се мразиш, а даваш вид, че с такива си заобиколен. Заобиколен си със самия себе си, защото нищо освен тебе отвън няма!!!

Избралият да чете тази книга или други с подобна тематика нека знае: ВРЪЩАНЕ НАЗАД НЯМА! Отстъпление не е възможно, отказване - също. Първоначалният тласък е стартиран, ускорението е дадено. Късно е за всякакво дърпане. Стигналият до тук е съпричастен и в това нищо лошо няма. Нещата вече работят, в тебе гледат, за теб се грижат, на теб ти се помага. Огледай се и ще се увериш. Собствените ти вибрации са настръхнали, т.е. вече си закърмен с Истината, със Знанието, вече ти се тропа на Съзнанието, а това е то твърдата гаранция, че СЕМЕТО е посято. Съгласил си се. Вече си дал съгласието си макар и негласно. Твоята увереност настройва, твоята Вяра набъбва. Божието Слово е посадено и работи. Почвата ти е била благодатна и благоприятна и Наставниците ти вече култивирали са в нея твоето Начало. И пътя ти трасират, за да го видиш и стъпиш на него.

От днес нататък във вашият живот само две неща са възможни:

- Или да вървите сам...

- Или да ви се помага.

За имащите съмнения декларираме, че свободата и избора им остават. Не се страхувайте, че ще пропаднете. Щом с Чистотата сте почнали и Пътя сте хванали, повече от половината работа е свършена. Повечето от вас още посоката нямат. Който се е уплашил нека бъде смел. Вашите състояния се сменят от ума, а не отвън. Отвън нищо страшно няма. Животът е само пукването, тласъка, „ритниците“, но техния смисъл е друг. Всяко пропадане и всеки уплах са измислени и са последица от страха, който егото във вас и човешкия ум са провокирали. Заменете ги със решителност, провокирайте ги с твърдост и ще усетите увереност, безстрашие и бодрост - това са истинските сили у вас. Това не са фантазии, а дадености, които лично вие и всеки сам ще удостовери по присъствието в себе си. Когато те са събудени и активирани човек се въодушевява, подема, радостен и весел става, целият е усмихнат, живот блика от него, идва ти да летиш...

За най-уплашените: Проектирайте в пространството СИЛНО ЖЕЛАНИЕ ЗА ВРЪЗКА С БОГА и не след дълго ще я получите и усетите. Човек живее както мисли и съдбата си сам чертае, когато Духовният Път е избрал. Материалният това не може...

Закърмени сте със Стремежа и той е по-силен от вас въпреки съпротивата. Блажен и честит бъди! За теб се отнасят словата на Христа: Блажени са вярващите, тяхно е царството Небесно. Оставете несериозното отношение на жлъчните, комедийни и подигравателни типове, които това свято Слово използуват, за да разубедят вярващия, осмивайки го и предричайки му, че това е химера, измама и заблуда. Те са в капана, за тях е болката и съмнението, за тях остават нещастията и страданията. Гледайте напред и ще усетите как ви олеква, става ви приятно и хубаво, топлина около сърцето ви се разнася и ви унася, но не спирайте. Честито на пожелалите да продължат и още по-честито на изостаналите - да се замислят, че трябва да го пожелаят, а на блаженните пожелаваме още по-блаженни да са и да побързат с помощта си. Готови сте! Спасени сте. И от това спасение спасение няма. Спасението от тук нататък е в Учението, Работата и Приложението като Служене, чрез Волята и Вярата. Вие сте близо...

И сега нека продължим работата си, защото много остана. До всяка струна се стремим да се докоснем и тя да зазвъни.

Оставяме на Бог да ни води...

А на всички пожелаваме да приемат с разбиране и любов смисъла на ОСЪЗНАВАНЕТО - ТО Е НАЙ-ВАЖНОТО и НЕОБХОДИМО ЗА УСПЕХА ДО ГОРЕ...

Цялото ви същество ще се затопли и около сърцето ви ще усетите изпотяване и горещи вълни ще ви превземат. Сега е момента да кажете на глас: Благодарим Ти, Боже, благодарим Ти, Господи, Благодарим Ти, Отче наш! Твои сме, любов сме, истина сме и нека цялата Слава да бъде за Теб. АМИН.

От автора К.Т. К.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
×
×
  • Създай нов...