Jump to content

Бог Е


Recommended Posts

Бог Е

Бог е Връзката

между Божията Мисъл

и човешката Душа.

Беинса Дуно

Методът за усилване на тази връзка е да БЪДЕШ БУДЕН НЕПРЕКЪСНАТО... Будността е начин за скъсяване на Връзката (отзад).

Пет неща се правят ЗАВИНАГИ (а не само днес и утре):

- Будност.

- Любов.

- Съзнание

- Истина

- Добро

Истински Добър е който такъв ще остане през всичките си животи.

Бог като връзка можеш да усилваш само чрез собствената си Будност. Усилването и Скъсяването (като приближаване) зависят само от теб, а не от нещо отвън! Силата за това е вътре в теб - ДА СЕ ПОДДЪРЖАШ ГОТОВ И В ОЧАКВАНЕ МИГЪТ ДА НЕ ПРОПУСНЕШ, КОГАТО БОГ ЩЕ ТИ „ЗАГОВОРИ“ В ТЕБ!

Тогава е момента на Единението (за което не трябва да мислиш!!!) Методът носи името на своя Творец и се нарича „Идейно усиление!“ При него връзката се чува, вижда, познава, разбира, изписва, рисува, слуша, но ви молим: не правете като при Христа, когато нито чухте, нито видяхте, нито разбрахте, нито познахте!

Беинса Дуно: Проявявайте любовта си към Бога, ближния и себе си! Горе това отчитат като героизъм и жертва. Радвайте се на Бог и делата Му! Сърцето, умът и Душата са БЛАГАТА, които Той ни е дал. Възприемайте ги и ги изучавайте! Нищо не идеализирайте и към нищо не се привързвайте! Във всичко Бог търсете и ще Го видите!!!!!!!!!

Бо Ин Ра: Постъпвай така, че Бог в тебе да не се срамува. Бъди такъв какъвто си създаден - образ и подобие Нему и винаги имай Стремеж да Го познаеш. Всичко останало е суета и пътища.

Ошо: Не е забранено да се проявяваш като Баща си, но е глупаво да желаеш да го изместиш, смениш или себе си Бог наречеш! А най-фаталното от всичко е да Го отричаш, независимо от мотивите. Човешките мотиви не струват!

Всичко, което знаете за Съвършенствата, Блаженствате, Пентаграмата и Храната дръжте в ума, сърцето и Душата си, за да се ползувате. ТЕ СА ДОКАЗАТЕЛСТВОТО, ЧЕ БОГ Е, А НЕ Е НЕ, БОГ!!!

Изброените по-горе могат да чистят, лекуват, оздравяват, да повдигат, осъзнават и извисяват повече от които и да е желания. Вложете всичко което знаете в Мислите, Чувствата, Словата и Делата си и чуйте!

- В ПЪТЯ СТЕ... САМО, когато всичко правите за благото, мира и доброто на всички живи същества; Пътя до Бога минава през тях.

Беинса Дуно: Всичката Храна ви е дадена от Бога даром, но хората започнаха да си я продават и това ще струва скъпо на търговците. Който Божията храна продава ще плаща. От нея никой няма право да печели. И пръста, от която сте направени, не е ваша. Нищо не е ваше. Какво от всичко, което виждате, до където очите ви стигат е ваше? А продавате... Отново чуждото и заграбеното продавате. Всички търговци, до един, ще бъдат превърнати в камъни.

Бог Е това, няма хлабаво...

СМИРЕНИЕ + СВОБОДА = НЕПОБЕДИМОСТ

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
×
×
  • Създай нов...