Jump to content

Бог Е:


Recommended Posts

Бог Е:

Всичко, което казваме

е Истина... Всичко, което не казваме,

ще стане истина,

когато кажем.

Странно е, че при такова ИЗОБИЛИЕ човек страда, мизерува, гладува и е нещастен. Схващате ли до къде сме се докарали... Миг обръщане към Бога се иска и ще познаете даром Даровете на Даряващия.

Как човек собственоръчно се самодоведе на земята до непоносимост, ненаситност, несъвместимост и вечно недоволство? Чрез РАЗДЕЛЯНЕТО. Вярващ, религиозен, суеверен и набожен, знаещ, учен, мъдрец и светец са само Степени на едно и също нещо, но... какво от това. Кое с кое си пасна и заработи? Бог във всеки говори, а човек единствено препредава Знанието му, но защо нищо не оставя за себе си? Недоумяваме и недоумението не е най-силната и точна дума. Зад всичко, което казваме, мислим и знаем стои Бог, независимо изнасяме ли навън или оставяме за себе си. Къде е Риска тогава? От какво страхуваме се Истината да научим!

ВИЖДАЙТЕ БОГА ВЪВ ВСЕКИ ЧОВЕК: Първо Бога в него виждайте, а после него в Него.

Бог е и в онези, които мразите, защото и тях някой обича. Мразените от вас други обичат; вие за това не се грижете. Бог в човека обичайте, а не самия човек (докато се научите да обичате както трябва). Бог в човека обичайте, но на човека това не казвайте - нито за Бога, нито за любовта си. И помнете: БОГ ВЪВ ВАС БОГ В ЧОВЕКА ОБИЧА и на това иска и нас да научи.

Който каже на човек, че го обича, ще знаете, че лъже. Той иска нещо да получи или вземе. Изречена любов на глас е НАМЕРЕНИЕ, във всички случаи нечистоплътно, недобро. Този, който на глас любовта изрича знае много добре, че лъже, но смята - правейки впечатление - че може да се скрие зад изреченото гласно!

МОЖЕ ДА НЕ ЗНАЕТЕ, МОЖЕ И ДА ОТРИЧАТЕ, НО ВСИЧКИ ДО ЕДИН БОГ В ЧОВЕКА ОБИЧАТ!!!

КЪМ КАКВОТО И ДА ПОГЛЕДНЕТЕ БОГ ЩЕ ВИДИТЕ И ЕДНА СВЕТЛИНА, КОЯТО САМО ДАВА...

С БОЖИЯТА ЛЮБОВ ВСИЧКО СЕ ПРИДОБИВА, НО ТОВА ВАЖИ САМО ЗА ПРИЛОЖИЛИЯТ!

Никога, никъде и никому не казвайте това, което от Бог ще чуете или вече сте чули. Правила в служенето на Бога няма, но начините за това са до един различни. Просто не съществуват двама, които по един и същи начин да служат. Тайната си за Него не издавайте! Кой по-добре от вас може да я пази. Тук ще бъдете единни, а не различни, каквито сте.

Какво ще кажеш, ако научиш, че Бог се крие зад злото, като зад було, което ти трябва да откриеш, за да осъзнаеш Вечната Истина, че Бог е ЛЮБОВ... Така в момента е в тебе.

Всичко, което докосва човека не е случайно, важно и е значимо, за да пропускаме да отминава, без да го удостоим с вниманието си.Това не допускайте!!!

Будни и в смъртта има. Учете се. Буден е онзи, който и като спи не е заспал напълно, а само така изглежда, защото си почива. Буден е всеки, който когато нещата прави УЧАСТВУВА В ТЯХ СЪЗНАТЕЛНО И С ЛЮБОВ. Буден е Духовният, който всеки миг очаква, без да мисли за после!!! Той единствен живее съобразно Универсалните принципи на Универсума (Бога), от когото е Пентаграмата, символа на тези Принципи.

Приветствуваме желаещите да не грешат по Пътя, да вървят по Божията воля, както и стремежът им вечно да му служат. Насърчаваме ги да не спират и никога да не се предават или страхуват, а да продължават и никога да не се предават или страхуват, а да продължават и с примера си и другите да заразяват! Това на първо време е достатъчно (поради липса на мнозинство, а не на време). Отстрани лесно се вижда на кой какво му липсва или кой какво има да даде. Всичко е според Степента на Будност!

Гениално е всичко в Трите свята, но човекът се е отучил да го открива. И ако го питате защо, не може да ви каже!!! Почти епохално похвално за всеки е, че време няма, а толкова много глупости като погледнеш е извършил през живота си! Кога успяхте, бе хора!

Представете си Бог като същество, което ви слуша... Приятно ли ви става?

Някога като малък самоубедено си мислех, че Бог се казва КОЙ, но после открих, че това може да се отнася само за материалния свят. А за Духовния свят Той друго име носеше, което аз научих по-късно.

Често е събитието „Интуитивно разгадаване...“ у всеки тръгнал към Бога и радостта от това явление е просто неописуема, вълнението въодушевяващо и откритието вдъхновяващо..., за Работа естествено. Ставаш щастлив като декоративен заек...

Който Вяра, Любов, Съзнание, Добро и Истинност има в себе си и ги прилага, ще заслужи най-скъпото - ВЕЧНОСТТА!

Висша Окултна Тайна: Позналият Бога не знае за

Него. Името Му знае, но не го споменава. Без да си свършил работата си за Двамата е най-добре да мълчиш. Незнаещите Бога името Му знаят и Го споменават, но без да са си свършили работата ни за един. Тази е разликата между знаещият - Познал, и незнаещият - умрял.

Във всяка ситуация, която ни се случва трябва да проникнем и да разберем Три неща:

- Защо дошла е и Бог с нея какво иска да ни каже?

- Какви мисли, чувства и реакции буди в нас?

- Да я приемем с пълното Съзнание, че точно за нас е и после доброто от нея максимално да вземем.

Беинса Дуно: Всяка ситуация с присъствието си иска нещо да научи и да остави. Тя идва като закон и като закон работи. Божиите закони най-бързо се учат чрез правия и верен път на Опита!!!

Бог се казва НЕ. Защото Не Го знаем, така си Го знаем и такава е Истината за Него Горе. НЕ Го наричат He-го, такова си му е името и в това нищо лошо няма. Както някои се казват „еди как си“, той се казва Не. Кого като Не знаем? Бог като Не знаем, а продължаваме да питаме. Кой Бог Не знаем. Този Бог, който като Не знаем. Бог Не. Богът Не. Име като всички имена. Кой Не знаем? Не, който е Не, Не Го знаем, He-го знаем. Всички така Го знаем. Бог е Защо? Има ли хора между вас, които да се съмняват? Има ли хора между вас, които в живот си са се залавяли с нещо, което предварително са знаели, че като направят ще изглежда лошо и после по същата причина са изхвърлили? Има или няма... Няма. Браво!

Сигурни бяхме, че това ще кажете. Кой е луд да прави нещо, което знае предварително, че няма да изглежда, но го прави, за да изхвърли и забрави. Ако има такъв, имате нашите извинения. Ако един такъв познавате, ви позволяваме да се съмнявате в себе си и в Този, Който Ви е сътворил, т.е. в себе си можете да се съмнявате колкото искате, но в Твореца не бързайте да го правите! Друг е въпросът, че човек винаги започва със желанието това, което прави да стане и да изглежда добре, въпреки че накрая все така става, че не излиза според намеренията му, които във всички случаи са високохуманни, благородни и патриотични, но какво пък, всеки му се случва...

ЧУВСТВА + ЖЕЛАНИЯ = ДУША

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
×
×
  • Създай нов...