Jump to content

Всичко в този и онзи свят е вибрация


Recommended Posts

Всичко в този и онзи свят е вибрация

Доброто В Божественият свят

е обърнато зло на земята,

а злото на земята е

обърнато добро на Небето

Чухте ли това!

Означава ДАВАЙ! Даваш на някого и забравяш. Добро дело. Той не връща. Негова работа. Негова Карма. Когато ти „върне“ - това е неговото даване. Добрата Карма е за него. Ти се ползваш материално, но не и Духовно, когато взимаш. Другият се ползва по същия начин, когато, когато не връща. Ползва се само ДАВАЩИЯТ, защото всичко е Тук и Сега, всичко е Днес, в Настоящето, този миг е важен, него броят горе, в него какво се е случило.

Какво означава тогава „има да ми дава“ или „Имам да взимам“? След като в настоящето е така, но когато не е в настоящето, е безсмислено дори да си спомняш. Всяко деяние, на който и да е, е важно на момента. И ползата е за този от същия момент. В този смисъл длъжник и кредитор са празни думи. Спомни си колко си дал и забрави, за да натрупаш акредитиви Горе. Май по-добре е да не връщат, а? Т.е. колкото повече не ти връщат, т.е. не идват към тебе с „твоите“ пари, толкова повече горе ти водят на отчет, а и се удвоява... Щом обаче към теб се насочат с борчовете, се ползваш не ти, а Връщащият, защото Е В МОМЕНТА, ТУК и СЕГА ДНЕС В НАСТОЯЩЕТО. Само мига се отчита. Само в този миг СЕГА се отчита. А какво било или ще бъде, са празни приказки. Нямаш полза да говориш за преди или след „някога“! Движението на средствата като даване е важно в МОМЕНТА и се отчита единствено в полза на приносителя. Горе никой не говори за имащ и нямащ, даващ и взимащ и прочие. Винаги се записва името на Даващият, а не на Протягащият се!

Добре осмислете това и ще видите колко бързо ще се оправим, независимо дали даваме, помагаме, съветваме, услужваме, прехвърляме или се грижим. Всичко е жертва, но според качеството й ,е и ДВОЙНОТО „връщане“, пак даване. Горните седем правете с Любов, за да се учетворява.

Законът за Даването и Вземането: Давай, когато ти искаш, вземай когато ти предлагат. Никога не изпреварвай събитията, ако искаш да си в закона.

Смисълът на една Инициация с мантра е повдигане и увеличаване Вибрациите на материята с Цел - ПРЕЧИСТВАНЕ. И е две стъпала през 4 години, две степени през осем и 2 Етапа през 16 - това е 22 - Индивидуалното число. Намираш се в началото на последния етап от 16 години. До срещата с Бога 22 има да преминава 2 в 2, т.е. 4 от последния етап, като години, които остават...

Христос и Учителят съдържат всички вибрации и затова могат да се намират във всички части на Вселената едновременно, поради големината си. Щом расте честотата (вибрацията) расте и енергията. Високата честота е вълна, която може да стане безкрайна, каквато е честотата и вибрацията на Бог-Отец наш. Законът за превръщане на енергиите е част от Закона за Вибрацията.

Друг закон има свързан с енергиите, чрез който могат да се лекуват всички болести. Това е Законът на Огледалото, т.е. хомеопатичното лекарство е огледален образ на болния и то променя енергията, променя вибрацията, подобно на жироскопа: жирирането - това е закона на огледалния образ, който принуждава обекта да се завърти и да застане на мястото на огледалото!

Как се превръща топлинната енергия в магнетизъм, за да се повдигне човекът? - Чрез Душата. Духът е Астралното тяло, отзад където е Истинският човек (гърнето). В него е дискетата с Информацията, кой си ти! В балончето има букси, чрез които те изтеглят в Божественият свят. Астралното тяло влиза в Етерния Двойник. Задачи на Астралното тяло.

- Какво ти е дадено.

- Каква ти е задачата.

- Какво си изпълнил.

Буксите са 12 отзад на тила във вид на Розетка, а тези на върха на главата са също 12 но в правоъгълна „розетка“. От горе от врата, където е Входа минава Астралното тяло през розетката и влиза в етерния двойник. Така протича Духът през човека - минавайки през него и излизайки от върха на главата през изхода. Сега кажи, че не си проводник и никога не посмявай да мислиш нещо друго, за да те забележи Господ и те оцени по достойнство!!! Бащата зарежда, майката - отглежда, детето си ти, а Бог е и Майката и Бащата.

ЗНАНИЕ + МЪДРОСТ = БЛАГОСЛОВИЯ

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
×
×
  • Създай нов...