Jump to content

Правенето на НЕПРАВЕНЕТО е в зависи


Recommended Posts

Правенето на НЕПРАВЕНЕТО е в зависи...

Мъртва е личността

не обичаща Душата!

Мъртъв е човекът

не обичащ да прилага!

Ошо: Освен да внимаваш да не си болен, трябва да се радваш и на здравето си.

Животът на човека е нещо, което идва и си отива, той е УД, който само с Доброто се погажда, разбира и събира. Животът се крие в Доброто, а смъртта в злото. Затова злото по пътя свой не премахвай, за да не добиеш сам смъртта, но увеличавай доброто в себе си като свръхреална, естествена и действителна КОМПЕНСАЦИЯ!!! Става с правене, даване и служене!!!

За да бъдеш здрав ПРИЛАГАЙ Божиите Закони в мислите, чувствата, словата и делата си. Няма по-висше и по-велико от здравето! ПРАВО Е ЖЕЛАНИЕТО НА БОЛНИЯ ДА СЕ ЛЕКУВА. НА МЯСТО Е ЖЕЛАНИЕТО НА ЗДРАВИЯ ДА РАБОТИ, ДА ПРАВИ НЕЩАТА И ТЕ ДА ИЗГЛЕЖДАТ.

Беинса Дуно: Преди да оздравееш и в Трите свята едновременно, не чакай Блага. ЗА ВСЯКА БОЛКА ИМА И БИЛКА: ВСЯКА БОЛКА СЕ ЛЕКУВА С БИЛКА.

В любовта започва ЖИВОТА и всяка работа. ДВАТА ПОЛЮСА НА ЖИВОТА СА РАБОТАТА И ПОЧИВКАТА!!!

Беинса Дуно: Сега няма да говорим за Любовта като чувство, а за Любовта като Условие и Среда, в която човек може да се прояви, да прилага и да прави нещата. Това е Науката за БОЖЕСТВЕНАТА ЛЮБОВ!!! Друга не търсете, защото една е, в която стоят всичко останали. Директно с нея се заемете!!! Който я избере сам, да бъде така добър, както е и разумен да продължи: ДА Я ВЪЗПРИЕМЕ, ИЗУЧИ И ПРИЛОЖИ, ЗА ДА СЕ ПОЛЗУВА!

Събуди се човече и люби, когото щеш! Събуди се човече и люби каквото щеш! Друго нищо не прави, само люби! По цял ден от сутрин до здрач само това прави - ЛЮБИ, ЛЮБИ, ЛЮБИ. И никога назад не се обръщай! Минало любящият няма. Няма какво да създаваш, всичко имаш и е в тебе. ДА ИМАШ ВСИЧКО Е ТВОЯТА ПЪРВА ПРИРОДА - вътрешноприсъща причина!!! Единственото, което имаш да правиш, но не си започнал е ДА ЛЮБИШ НАРЕД - от камъка до Бога ЖЕРТВОГОТОВНО: ДУШАТА ТИ ТОВА ИСКА, ДА ОБИЧА ВСИЧКО...

Няма нищо за правене, но това не значи нищо да не правиш...

ЛЮБОВ + ЖЕРТВА = СЪЗНАТЕЛНА ЛЮБОВ

ЖЕРТВА + ЛЮБОВ = ПЛОД НА ЛЮБОВТА

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
×
×
  • Създай нов...