Jump to content

Правенето на НЕПРАВЕНЕТО е в зависи


Ани
 Share

Recommended Posts

Правенето на НЕПРАВЕНЕТО е в зависи...

Мъртва е личността

не обичаща Душата!

Мъртъв е човекът

не обичащ да прилага!

Ошо: Освен да внимаваш да не си болен, трябва да се радваш и на здравето си.

Животът на човека е нещо, което идва и си отива, той е УД, който само с Доброто се погажда, разбира и събира. Животът се крие в Доброто, а смъртта в злото. Затова злото по пътя свой не премахвай, за да не добиеш сам смъртта, но увеличавай доброто в себе си като свръхреална, естествена и действителна КОМПЕНСАЦИЯ!!! Става с правене, даване и служене!!!

За да бъдеш здрав ПРИЛАГАЙ Божиите Закони в мислите, чувствата, словата и делата си. Няма по-висше и по-велико от здравето! ПРАВО Е ЖЕЛАНИЕТО НА БОЛНИЯ ДА СЕ ЛЕКУВА. НА МЯСТО Е ЖЕЛАНИЕТО НА ЗДРАВИЯ ДА РАБОТИ, ДА ПРАВИ НЕЩАТА И ТЕ ДА ИЗГЛЕЖДАТ.

Беинса Дуно: Преди да оздравееш и в Трите свята едновременно, не чакай Блага. ЗА ВСЯКА БОЛКА ИМА И БИЛКА: ВСЯКА БОЛКА СЕ ЛЕКУВА С БИЛКА.

В любовта започва ЖИВОТА и всяка работа. ДВАТА ПОЛЮСА НА ЖИВОТА СА РАБОТАТА И ПОЧИВКАТА!!!

Беинса Дуно: Сега няма да говорим за Любовта като чувство, а за Любовта като Условие и Среда, в която човек може да се прояви, да прилага и да прави нещата. Това е Науката за БОЖЕСТВЕНАТА ЛЮБОВ!!! Друга не търсете, защото една е, в която стоят всичко останали. Директно с нея се заемете!!! Който я избере сам, да бъде така добър, както е и разумен да продължи: ДА Я ВЪЗПРИЕМЕ, ИЗУЧИ И ПРИЛОЖИ, ЗА ДА СЕ ПОЛЗУВА!

Събуди се човече и люби, когото щеш! Събуди се човече и люби каквото щеш! Друго нищо не прави, само люби! По цял ден от сутрин до здрач само това прави - ЛЮБИ, ЛЮБИ, ЛЮБИ. И никога назад не се обръщай! Минало любящият няма. Няма какво да създаваш, всичко имаш и е в тебе. ДА ИМАШ ВСИЧКО Е ТВОЯТА ПЪРВА ПРИРОДА - вътрешноприсъща причина!!! Единственото, което имаш да правиш, но не си започнал е ДА ЛЮБИШ НАРЕД - от камъка до Бога ЖЕРТВОГОТОВНО: ДУШАТА ТИ ТОВА ИСКА, ДА ОБИЧА ВСИЧКО...

Няма нищо за правене, но това не значи нищо да не правиш...

ЛЮБОВ + ЖЕРТВА = СЪЗНАТЕЛНА ЛЮБОВ

ЖЕРТВА + ЛЮБОВ = ПЛОД НА ЛЮБОВТА

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

 Share

×
×
  • Създай нов...