Jump to content

ВОЛЯТА Е П РЕД И ВЯРАТА


Recommended Posts

ВОЛЯТА Е ПРЕДИ ВЯРАТА

В ДЕНЯТ НА РАЗПЛАТА

ЩЕ СИ ИСТИНСКИ САМОТЕН,

щом Воля и Вяра си нямал.

Беинса Дуно

Волята не прави човека силен. И истинската воля не прави човека силен. Всяка сила отвън не е трайна. Ако силата на човека не идва отвътре - от веруюто му и Бога, т. е. от Божественото в него, тя лесно се губи!!! Помнете това!!!

Беинса Дуно: Помнете, че Силата е колективна, т. е. резултат на много същества, каквото е Доброто и Интелигентността. Милиони са работили за тези Три. И в деня на разплатата сами ще видите каква част от Силата, Интелигентността и Доброто са ваша собственост!!! Всичко чуждо ще ви се вземе, а за вас ще остане само онази малка придобивка, която сам сте си изработили и придобили!!!

Само Волята постига най-високите ДУХОВНИ ВЪРХОВЕ - твърдост, решителност, смелост, изпълнимост, непоколебимост, стремеж и Вяра, че помощ ще дойде и ще дойде отвътре, т. е. не си сам, ще бъдеш ВОДЕН, защото за всеки ИМА ВОДАЧ ОПРЕДЕЛЕН. Ти само се остави да бъдеш воден - ЖИЗНЕНО ЖИВОТА ЖИВЕЙ! - и виж какво става... Готов те чакат да станеш и да те грабнат - ТОВА ИМ Е РАБОТАТА...

Волята уяква като се прилагат Божиите закони: ЕДНО ПО ЕДНО ЧОВЕК ДА СЕ ОТКАЗВА ОТ СЛАБОСТИТЕ СИ ЧРЕЗ ВЕЛИКОТО ВЪЗДЪРЖАНИЕ, ВЪЗПИТАНИЕ И ВЯРА, ОБВЪРЗАНИ НЕПРЕКЪСНАТО С ПОСТОЯНСТВОТО!!! !!! !!!

Имай Волята да придобиеш Любовта, Мъдростта и Истината, като оставиш и другите след теб да се учат...

Припомняме: САМО ВОЛЯ ПОДЧИНЕНА НА ЛЮБОВТА КЪМ БОГА Е СПОСОБНА ДА ТЕ ИЗКАЧИ ДО ОТЦА НИ.

Беинса Дуно: Земното човечество никога не е знаело и подозирало за своето МОГЪЩЕСТВО, въпреки разкритията на Просветлените!!!

Странно защо ли! - Тъжно е (въпреки всичко) да живееш в мрака и да ти харесва, наричайки го светлина. Такава светлина няма... Хората без Път в Живота си, често се сещат за Бога и за вярата си в Него. Чуй Прастарата, свещена и светеща Тайна на Бога, която ВСЕМИРНИЯТ УЧИТЕЛ ЗАВЕЩА НИ: Да вярваш, че еди кой си те е нахранил е факт, а не Вяра... Вярата подразбира нещо, което не е станало, т. е. не е станало, но ти си сигурен, че някога ще те нахранят, така вярваш в нищото, то да стане, да се сбъдне за теб. Без Вярата нещата не могат да станат реални!!! Вярата ПРЕДШЕСТВУВА Реалността!!! !!! !!! Вярата е Вратата, през която човек влиза в Реалността!!! В Реалността работи Духовният човек, в Природата: ЧИСТАТА РАБОТА ИЗИСКВА ПЪРВО ТИ ДА СИ ЧИСТ И ВСИЧКО ДО КРАЯ В ЧИСТОТА ДА СВЕТИ!!!

За Реалността, Илюзията, Сенките и Действителността ще говорим през една глава от тук, за да укрепим, окончателно ВЯРАТА И ВОЛЯТА ДА ГО СТОРИТЕ. Веднага ще попитате “КОЕ?” - Чрез Волята ще повярвате, че обичате Бога и това ще стане Реалност!!!

Запомнете: Резултатите са относително понятие - ВИНАГИ МОЖЕ ОЩЕ ПО-ДОБРЕ - това заложено е в човека (да не е доволен от постигнатото), така да бъде, за да е в ред Еволюцията - да е винаги на ход, а човекът да расте и се развива.

Беинса Дуно: Дори и Злото не е в различията и разнообразието, а в липсата на Любовта! Сегашната любов между хората е повърхностна, нереална, защото е само голи намерения, добри намерения с евентуално бъдещи пожелания и очаквания, да се превърне в нещо по-...

ЗА КОЕТО ПРЕПОРЪЧВАМЕ БУДНОСТ, БУДНОСТ, БДИТЕЛНОСТ И ПАК БУДНОСТ.

ДОБРО + СЛОВО = БУДНОСТ

МЪДРОСТ + ЗНАЕНЕ = БУДНОСТ

СЪВЪРШЕНСТВО + БУДНОСТ = БУДНОСТ

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
×
×
  • Създай нов...