Jump to content

Ти търсиш и теб търсят


Recommended Posts

Ти търсиш и теб търсят...

НЯМАШ НУЖДА ОТ НИЩО ЧУЖДО:

Нещата са в тотална зависимост

и В тонална свързаност –

ВЕЧЕ ИМАШ.

ВСИЧКО ИМА!!!

Духовното Съвършенство иска целия човек, без остатък. Духовното - тялото и душата не дели, и не разглежда различно. Духовно предимство на никое не дава, а ги управлява. ЧИСТОТАТА Е ЗА ЦЯЛОТО В СРЕДАТА... Предимство и привилегии нищо няма. Нищо не е повече от друго нещо. Нищо не е в повече. Всичко е осигурено, ударено и вечно. Нищо не е заслужило повече от друго.

ВЕЧНОТО АЗ, РОДЕНО ОТ ДУХА, Е ИЗВОРЪТ ЧИСТ НА ДУХОВНИ СИЛИ В ЧОВЕКА: РАЖДАЩИЯТ, РОДЕНОТО, РАЖДАНЕТО И РАЗНООБРАЗИЕТО СА ЕДНО И ЕДНО В ДРУГО (нищо отделно и отделено не е). В ТОЗИ ДУХ, СВОЯ БОГ ТЬРСИ, ЗА ДА ВИДИШ ВЕЧНИЯ И СЪВЪРШЕНИЯ!

Бо Ин Ра: Духовното съвършенство е плод на Живота, изживян според законите и не е извод на мисълта. Разумът си има своите възможности, които ще научиш, когато разбереш кои са обектите му - това е Чистотата на мислещите деца: да постигнеш ново единство на Съзнанията, ново единство на Мисълта с обекта на мисленето. Само в такова Единство могат да се мислят и крайните, най-висши мисли. Градивните камъни - обекти са в земния свят, в земния опит.

ВСИЧКО ПРЕОДОЛЯВАЙ, ТО Е ЗАТОВА...

СЛОВО + ДВИЖЕНИЕ = ПРОЦЕС

ДОБРО + РАЗУМ = ПРОГРЕС

СЛОВО + ДУХОВНОСТ = ПОСЛАНИЕ

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
×
×
  • Създай нов...