Jump to content

МИСТЕРИЯТА БОГ... се открива


Recommended Posts

МИСТЕРИЯТА БОГ... се открива

ЧРЕЗ: живот за Бога

любов към Бога

служене на Бога

Ключът към Щастието е: Каквото и да правиш го прави с Любов към Бога!

Бо Ин Ра: Оригиналът на завета Господен е на език древен, т. е. както и да го предадем, няма да е автентичен, а преиначен, малко или много.

Полезно е да знаеш, че има Бог и е Бог. Олеква му на човек. Вторичен е въпросът, че до срещата има много време; все в това време е пречката! С присъствието си Бог сам става причина да ни има. Извън обсегът на човека е да възприеме Бог само чрез Опита си, но без Любовта... Очаква се глобално умиране на милиарди, за да бъде и наведнъж ВЪЗКРЕСЕНИЕТО след смъртта.

Бог е всичко: не желай да Го видиш - това е все едно да искаш да видиш всичко изведнъж! Няма как и нямаш с какво, И НЯМА ДА ИЗДЪРЖИШ! Затова търси Бог в себе си - по-лесно се вижда. ТИ СИ БОГ - това осъзнай!!!, но е възможно при едно единствено обстоятелство само: СЛЕД СЛИВАНЕТО НА ДУШАТА ТИ С ДУХЪТ МУ!!!

ЦЯЛОТО (Бога) Е ПОВЕЧЕ ОТ СБОРА НА СЪСТАВНИТЕ МУ ЧАСТИ + ЕВОЛЮЦИЯТА... Бог е навсякъде и във всичко, но трябва човек да знае да Му служи!!!, за да му служи и Бог.

Господ, Бог се явява много често между хората като човек... Затова обичай човека, защото не знаеш кога ще срещнеш Бога и ще пропуснеш това, което носи ВЪТРЕШНО ПРОЯСНЕНИЕ! Лишени ли сте от нещо, Христос не е между вас - така трябва да се разбира неговия път!

МИСТЕРИЯТА БОГ Е РЕАЛНОСТ: БОГ Е ВИДИМ И НЕ-

ВИДИМ!!! Неизчерпаем е източникът - Новорождението ти от Бога ще е от нетленното.

И знайте: Бог не е създал хората в света да умират -това е създадено от самите хора (вече го казахме) в резултат на неправилният им живот.

Беинса Дуно: Когато Бог света създаде каза на Адам и Ева, че вечно ще живеят, само ако ЕДНО и БУДНО съзнание имат, послушание и учение, тогава няма да умират никога. Каза им още, че ВЕЧНИЯТ ЖИВОТ Е ЕДНО ЧИСЛО С ПЕТНАДЕСЕТ НУЛИ, умножен още по Три за земните условия. Преживейте тези години и накрая ще научите колко още ви остава да живеете. Чудно е това Знание!!! Бог сътворил е света в шест дни и за пет от тях каза: "Добро е." Само за втория ден нищо не каза, защото знаеше, че Ум, Сърце и Воля у човека механично не се правят (каквото и знание да имаш, т. е. готова наука няма), т. е. светъл ум, чисто сърце и силна воля се създават със съзнателна служба на Бога, ближния и себе си. Това остави Бог за себе Си, а човекът трябваше да научи и заслужи...

ВСИЧКО, КОЕТО ИМАТЕ НЕ Е ВАШЕ, А НА БОГА!!!

Родените от Бога грях не правят затова, защото минали са през всичко в човешкото си развитие и нищо не е в състояние да ги отклони от техните разбирания: само Любовта има силата да решава най-тежките, непосилни и сложни задачи в живота! Раждането е качество на Бога!

Да видиш Бог не означава Той да ти се появи, а изяви. БОГ ВИДИМ НЕ СТАВА, ЗАЩОТО НЕ МУ СЕ НАЛАГА -ТОЙ Е ВИДИМ ЗА ЗРЯЩИТЕ, ВИЖДАЩИТЕ И ВЯРВАЩИТЕ!!! !!! !!! Което е Е, но ако не Е, не е. ДА и НЕ в едно и също време за едно и също нещо няма!!! Когато човек говори за Невидимото той казва: Нищо е щом аз него виждам и не мога да го докосна. И е прав. За него Бог не е реален. Най-лесно Бог ще познаеш и откриеш в малките неща, а в големите - ние малките - няма как... Така Бог остава видим и невидим, т. е. и двете са верни.

Съвет към невежият: Ти, който нищо не знаеш, не вярваш и не обичаш (защото всичко това е резултат от твоето безбожие...) поне разумен бъди да не Го отричаш, за да не си вредиш! Ако и двамата до сега не сме Го виждали, аз отново съм на вярната страна - само от факта, - че нищо не ми пречи да Го приема, вместо да Го отричам. Отричаха го и някои други цяло столетие и ако си наблюдателен ще откриеш какво става... И въпреки това, не се води от външните резултати и ефекти, а се опитвай по-дълбоко да вникнеш.

Търсете Бога такъв какъвто е - МЪЖЕНА, СИЛА СЪВЪРШЕННА И ДОБРА... и надеждата да Го намериш веднага се сбъдва, имаш ли в молитвата си сила, страст, екстаз, мотивация, моля, идея, любов, съзнание, вяра и воля, т. е. въображение и визуализация. ТРИЕДИНСТВО-ТО ТРЯБВА ДА СЕ СПАЗВА, т. е. ЕДИНЕНИЕТО ДА Е НАЛИЦЕ, да се спазва и поддържа...

Само Бог ражда: Родители и роднини Той избира. Затова първото, което правиш като дойдеш на земята заедно с твоите близки и приятели, е да уредиш сметките си с Бога, а после своите работи!!! Бог те обича - обичай Го и ти! Бог за тебе мисли - мисли и ти за Него! Изучавай Го, изучавай Духът Му и Душата си! Всеки се свързва с Бога по специфичен, по различен начин, по начин неповторим и единствен - в това се състои Тайната и Красотата на Живота. И твоят начин никой не знае и не може да ти покаже, а ти сам ще го откриеш, за да се научиш и да мълчиш. С познаването на начина за свързване с Бога следва и срещата с Него, за която среща от тук нататък никой не трябва нищо да знае.

ВСИЧКО + Нула = ВСИЧКО.

ВСИЧКО + 9 = ВСИЧКО.

ВСИЧКО + 1 = НОВОТО.

Бог в тебе открива тайните си за тебе и Себе Си. Бог открива тайните на хората, т. е. човека се ползува отблаговолението на Разумния свят.

Който знае как да произнесе Божието Име - СИЛА, ЛЮБОВ И ЗНАНИЕ, ще опита Силата Му. Упражнявайте се в тази посока, за да се убедите. ПРОВЕРКАТА ВЕЧЕ Е ОПИТНОСТ!!!

Беинса Дуно: когато очите ви са отворени за Духовния свят, БЛАГОДАРЕТЕ НА БОГА за милостта, която има към вас: виждаш ли Реалния свят - познаваш Духовния!!! Бог и на земята, и във вас и на небето живее, но вие не мислете за Него като за нещо материално. Само Бог в човека е в състояние да коригира човека чрез знанието и законите, т. е. залюбил е човека на който иска да помогне, защото е заслужил любовта Му. Там където Бог заличи човешка погрешка, втори път човек не я повтаря! Бог не се открива по един и същи начин на всички, а винаги различно, защото знаем, че самият Той се променя по всяко време... т. е. друг е, а и такъв Му е Принципът!!! Как ще ви се открие Бог не е важно: важно е да Го ПОЗНАЕТЕ!!!

Смиреният, мълчаливият и търпеливият винаги учи и знае повече от другите при равни условия!!! Въобразяващият си че много знае, лесно се обезсърчава, ако не е смирен.

ДУХОВНОСТ + ЗНАЕНЕ = УЧЕНОЛЮБИЕ

ЗНАЕНЕ + ПРОМЯНА = УМЕН

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
×
×
  • Създай нов...