Jump to content

БОГ Е ВЕРИЖНА РЕАКЦИЯ


Recommended Posts

БОГ Е ВЕРИЖНА РЕАКЦИЯ..

...НА САМОСЪЗНАВАНЕ

ОТ НИЩОЖЕСТВОТО, КОЕТО СМЕ ДО НЕГО САМИЯ!

Големият въпрос е: ТОЙ ЧИЕ ТВОРЕНИЕ Е? - Така питат малоумните. И каквото и да им кажеш отново започват с КАК? и ЗАЩО?... и край няма любопитството им, защото ненаситна е неграмотността им, т. е. невежи до смърт са.

Сега ние ще питаме, а който има куража нека отговори: себе си не познаваш и не разбираш, че се виждаш и си съвсем близо, но за Бог питаш, може ли? Чуй! Има момент в Знанието, от който нататък каквото и да ти кажат, няма да разбереш, дори и думите да ти звучат познато. За да се уверите и убедите прочете от първата книга закона за Движението № 62.

С Бог всичко е постижимо: Той е Началото и в Края... и в съвършеното и в несъвършеното. Логично следва въпросът: след като Бог прави всичко съвършено, какво е мястото на несъвършенството между хората и от къде се е появило? Уместен въпрос.

- ВСИЧКО НЕСЪВЪРШЕНО Е СЪВЪРШЕНО

- ЗА ДА СЕ УСЪВЪРШЕНСТВУВА И НЕСЪВЪРШЕНОТО

- В очите на Висшият Космически Разум човешкото самохвалство за съвършеност и неповторимост буди съчувствие. Не е ли парадокс да имаш всичко, което и Всичко има, а да си мислиш, че си единствен или че сме само ние. По-вярно е, че Могъществото, Съвършенството и Мъдростта на Бога са недостижими, отколко да си въобразява някой, че е единствен. ЕДИНСТВЕНОСТТА ИМА ДРУГ СМИСЪЛ и тя се свежда единствено до това, че ДВЕ ЕДНАКВИ НЕЩА НЯМА!!! !!! !!!

ЖЕРТВА + СВОБОДА = ИСТИНСКА СВОБОДА


 
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
×
×
  • Създай нов...