Jump to content

ДЪЛГ НА БОГА


Recommended Posts

ДЪЛГ НА БОГА

По-Вярно Същество от Бога няма:

Искай малко! Искай с Молитва!

Искай с Моля! Има Един В Света,

Който Всякога ПОМАГА.

Ако всички се обръщат към Него

Светът ще се оправи.

И НЕ РАЗКАЗВАЙ!

Дълг на Бога е да те прати на земята, теб полезния полезен да бъдеш и се ползуваш от благата Му и ги прилагаш право и правилно единствено и отново за Него и Творението Му - препоръчително е. Всеки с такова писмо от Горе слиза за ПОЛОЖИТЕЛНО до Сатаната - там среща имаш да докажеш на ОТРИЦАТЕЛНОТО, че не всичко още е загубено. Пращат ви се все повдигнати... В този смисъл, всеки човек на земята е пример за падналите да добият кураж, че всичко що Бог (любов) има, не е загубено!!!

Мисията на всеки е благородна, само ако работи за Цялото и за благото и доброто на всички живи същества, а не против волята Му. Затова изкривиш ли пътя, Бог търси начин да те изправи и така е изнамерил Страданието.

Дългът е двустранен и двупосочен, като два принципа или два процеса работят те в живота:

- БОГ ЧОВЕКАТЪРСИ и

- ЧОВЕКЪТ ТЪРСИ БОГА, но това не става едновременно... Разликата е тази, че човек търси Бога в тъмнина и ако и Бог не го търси, срещата не е възможна.

Как се търси Невидимото? Къде то се търси? - Тайната е: ЧОВЕК МОЖЕ САМО ДА ТЪРСИ, но не и да намери, ако Бог не прецени, че е готов да му съдействува. Само желание не е достатъчно, а усилена и сериозна работа като ДЪЛБОЧИНА!!! Освен желанието, на Бог му трябва още нещо от твоя арсенал. ТОВА Е: БОГ ДА ТЕ ПОЖЕЛАЕ, но от теб се иска ПОСОКАТА: знанието си носите за Бога от минали животи и от горе, но за него и за Него ще се отворите, когато се обърнете към Отца си, т. е. когато започнете Духовно да се самоусъвършенствувате.

Бог: Чрез Мен ще отворите Съзнанието за Паметта. Чистете се и учете и другите на това, за да ми ги върнете и ще ви дам да научите ЕЗИКА НА СИЛНАТА ЛЮБОВ. Който Ме мисли, ще събуди онази Мисъл в себе си, която е ИСТИНСКА МЪДРОСТ. Най-силно е в МОЛИТВА!

Бог: За да видите Мисълта Ми хранете я с добро: Поливайте ДОБРОТО В СЕБЕ СИ ВСЯКА СЕКУНДА И НИЩО ПО-РАЗЛИЧНО ОТТОВАНЕ ПРАВЕТЕ!!!

Законът е същият: Поливай Доброто в себе си всяка секунда и ще видиш Бога - това е отварянето за Мъдростта, Истината и Знанието Му!!!

ЗНАНИЕ + ДУХОВНОСТ = МЪДРОСТ

ДВИЖЕНИЕ + СЛОВО = МЪДРОСТ

ЛЮБОВ + СЛОВО = МЪДРОСТ

ДУХОВНОСТ + СЪЗНАНИЕ = МЪДРОСТ

СМИРЕНИЕ + ЗНАНИЕ = МЪДРОСТ

ИНТУИЦИЯ + ДОБРО = МЪДРОСТ

ЗНАНИЕ + ЛЮБОВ = МЪДРОСТ

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
×
×
  • Създай нов...