Jump to content
Ани

ДЪЛГ НА БОГА

Recommended Posts

ДЪЛГ НА БОГА

По-Вярно Същество от Бога няма:

Искай малко! Искай с Молитва!

Искай с Моля! Има Един В Света,

Който Всякога ПОМАГА.

Ако всички се обръщат към Него

Светът ще се оправи.

И НЕ РАЗКАЗВАЙ!

Дълг на Бога е да те прати на земята, теб полезния полезен да бъдеш и се ползуваш от благата Му и ги прилагаш право и правилно единствено и отново за Него и Творението Му - препоръчително е. Всеки с такова писмо от Горе слиза за ПОЛОЖИТЕЛНО до Сатаната - там среща имаш да докажеш на ОТРИЦАТЕЛНОТО, че не всичко още е загубено. Пращат ви се все повдигнати... В този смисъл, всеки човек на земята е пример за падналите да добият кураж, че всичко що Бог (любов) има, не е загубено!!!

Мисията на всеки е благородна, само ако работи за Цялото и за благото и доброто на всички живи същества, а не против волята Му. Затова изкривиш ли пътя, Бог търси начин да те изправи и така е изнамерил Страданието.

Дългът е двустранен и двупосочен, като два принципа или два процеса работят те в живота:

- БОГ ЧОВЕКАТЪРСИ и

- ЧОВЕКЪТ ТЪРСИ БОГА, но това не става едновременно... Разликата е тази, че човек търси Бога в тъмнина и ако и Бог не го търси, срещата не е възможна.

Как се търси Невидимото? Къде то се търси? - Тайната е: ЧОВЕК МОЖЕ САМО ДА ТЪРСИ, но не и да намери, ако Бог не прецени, че е готов да му съдействува. Само желание не е достатъчно, а усилена и сериозна работа като ДЪЛБОЧИНА!!! Освен желанието, на Бог му трябва още нещо от твоя арсенал. ТОВА Е: БОГ ДА ТЕ ПОЖЕЛАЕ, но от теб се иска ПОСОКАТА: знанието си носите за Бога от минали животи и от горе, но за него и за Него ще се отворите, когато се обърнете към Отца си, т. е. когато започнете Духовно да се самоусъвършенствувате.

Бог: Чрез Мен ще отворите Съзнанието за Паметта. Чистете се и учете и другите на това, за да ми ги върнете и ще ви дам да научите ЕЗИКА НА СИЛНАТА ЛЮБОВ. Който Ме мисли, ще събуди онази Мисъл в себе си, която е ИСТИНСКА МЪДРОСТ. Най-силно е в МОЛИТВА!

Бог: За да видите Мисълта Ми хранете я с добро: Поливайте ДОБРОТО В СЕБЕ СИ ВСЯКА СЕКУНДА И НИЩО ПО-РАЗЛИЧНО ОТТОВАНЕ ПРАВЕТЕ!!!

Законът е същият: Поливай Доброто в себе си всяка секунда и ще видиш Бога - това е отварянето за Мъдростта, Истината и Знанието Му!!!

ЗНАНИЕ + ДУХОВНОСТ = МЪДРОСТ

ДВИЖЕНИЕ + СЛОВО = МЪДРОСТ

ЛЮБОВ + СЛОВО = МЪДРОСТ

ДУХОВНОСТ + СЪЗНАНИЕ = МЪДРОСТ

СМИРЕНИЕ + ЗНАНИЕ = МЪДРОСТ

ИНТУИЦИЯ + ДОБРО = МЪДРОСТ

ЗНАНИЕ + ЛЮБОВ = МЪДРОСТ

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

×