Jump to content

САМОУСЪВЪРШЕНСТВУВАЙТЕ СЕ С ДОБРОТО И ЛЮБОВТ


Recommended Posts

САМОУСЪВЪРШЕНСТВУВАЙТЕ СЕ

С ДОБРОТО И ЛЮБОВТА

ЗАКОН: ПАЗЕТЕ МИСЪЛТА СИ

ОТ ЛОШАТА МИСЪЛ!

Тайната на Мъдростта: Пазете Мисълта си

от лошата мисъл!

Тази Мъдрост всеки във себе си носи и има като капитал от всички минали животи.

Тайната на Мисълта: Бог да обичаме с любов като Го мислим, силим и молим - СЕГА ЗА НАС НЯМА ТАЙНИ, поне що се отнася до ВИЖДАНЕТО!!!

Тайната на Словото и Силата е същата. Справедливост и Правда върху Мъдрост и Милосърдие как тълкувате? - Дяловете на Правосъдието определя Мъдростта чрез Справедливостта и Милосърдието, които на всеки се налагат!!!

До тук БОЖЕСТВЕНАТА БЕЗПРЕДЕЛНОСТ съдържа:

- БОЖЕСТВЕНОТО СЪВЪРШЕНСТВО без промяна,

- БОЖЕСТВЕНАТА СПРАВЕДЛИВОСТ като процес на израстване.

- БОЖЕСТВЕН ДЪЛГ - да създадеш и да дадеш, т. е. да си ТВОРЕЦ КАТО ТВОРЕЦА!!!

- БОЖЕСТВЕНА ЦЕЛ - Да дадеш на Съвършенството, т. е. да се завърнеш съвършен и оправдано да получиш Безсмъртието.

- Избрал Духовното и Син Божи да бъдеш, ти имаш и Вечността като лично постижение.

Само Бог познава Началото, с което всеки Край започва, а добро и зло съществуват поради Неговата милост, търпение, смирение и доброта, защото Божието СЪСТРАДАНИЕ е неоценимо и винаги на място. Неговата велика ТОЛЕРАНТНОСТ ни дава шанса да оцелеем, като оценим сами кое е вярно и кое не, кое добро и кое зло, кое справедливо, кое правдиво, но честно и обективно, а не според интереса, и да незабравяме, че не е позволено никому никога да съди!!!

Два са Процесите: САМОИЗДИГАНЕ или САМОРАЗРУШЕНИЕ (като разпадане).

Създадени сме от Мъдрост чрез Мисъл ЛЮБОВ ДА БЪДЕМ, т. е. здрави и добри. Когато лош човека е, мисълта му удобна е - зад нея да се скрие - ТОВА Е ПРИЧИНАТА ТЯ ДА НЕ СЕ ВИЖДА!!! !!! !!! Когато сме добри МИСЪЛТА СЕ ВИЖДА - няма какво да крием. Когато лошо мислим не се вижда, но изкажем ли го се вижда -тогава и делата са лоши - а от тях по-видимо няма!!! На лошото резултатите се чуват и виждат в материалния свят, а горе не, докато на Доброто в резултатите никой не вярва - подозрителни и съмнителни са неговите подвизи. Горе Бог чува само Доброто - то единствено до Него достига и до Висшия Разумен Свят при Висшите Разумни Същества. Лошото според ниската си вибрация остава долу за човека, да си го поправи. За горе са добрите МЧСДЖКТ, а лошите са за материята...

Собствената си Мисъл всеки човек вижда, но чуждата не може на земята. Това е възможно горе, където чрез Третото си Око човек чуждата мисъл ще чува, вижда и чете. НЯМА КАК ГОРЕ ЛОШ ДА БЪДЕШ!!! !!! !!!

Тайна малка на земята има: САМО ДОБРИЯТ, СЪЗНАТЕЛЕН И ЛЮБЯЩ ЧОВЕК МИСЪЛТА СИ ВИЖДА И МОЖЕ ДА ОПРЕДЕЛИ, а лошия не иска и да чуе себе си какво мисли, говори и прави. Той своята мисъл не чува и не вижда, защото не иска, а по-късно вече и не може. Беден е материалният човешки речник да опише Духовното. За тук е необходимо отварянето.

ПЪТЯТ Е: МИСЪЛТА В КОНТАКТ С ПАМЕТТА!!!

НАЧИНЪТ: СИЛЕТЕ МИСЪЛТА В ПАМЕТТА, за да разблокирате задръстените й центрове от лошото.

ЦЕЛТА Е: ДА РОДИМ МИСЪЛТА, с която ще отворим всичките си способности за виждане на всичко чрез доброто и любовта.

БОГ Е МИСЪЛ С ДОБРО И ЛЮБОВ.

БОГ Е ЕНЕРГИЯ (но не нам познатата) С ДУША В НАС.

РЕЗУЛТАТЪТ: ПАМЕТНИТЕ КЛЕТКИ СЕ УСИЛВАТ И АКТИВИЗИРАТ ОТ СИСТЕМНО ВЪЗБУЖДАНЕ И ПРОВОКИРАНЕ ЧРЕЗ ДОБРАТА МИСЪЛ, ДОБРИТЕ ЧУВСТВА, ДОБРИТЕ СЛОВА И ДОБРИТЕ ДЕЛА - отварят се и започват да дават САМИ ИСКАНАТА ИНФОРМАЦИЯ ОТ НАС - отново имате МЪДРОСТТА!!!

Закон: Силете непрекъснато Мисълта в Паметта, за да няма отново място за лошото. Усилвайте се чрез положителното в МЧСДЖКТ в спокойствие и тишина.

ЛЮБОВ + БЕЗСМЪРТИЕ = САМОЖЕРТВА

БЕЗСМЪРТИЕ + ЛЮБОВ = ВЪЗКАЧВАНЕ

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
×
×
  • Създай нов...