Jump to content

263. Кой трябва да свърши работата?


Recommended Posts

263. КОЙ ТРЯБВА ДА СВЪРШИ РАБОТАТА

В.К.: Казахте, че аз съм активен. Аз съм Овен.

Л.Т.: А, да. Вие сте Овен.

В.К.: Асцендент Стрелец.

Л. Т.: Затова сте така много активен.

В.К.: Вижте, аз се хванах на тази работа и ме сложиха на тази работа. Аз никога не бих работил такава работа. Това е много трудно.

Л.Т.: Много, отговорна работа.

В.К.: Освен че отговорна, много ме огорчават. Възрастните приятели много ме огорчават. Аз идвам, давам време, средства, еди-какво си и после, почваме да работим - почват да се опъват за това, за онова и т.н.

Л.Т.: Не Ви разбирам.

В.К.: Не ме разбирате. Те се чудят за какво аз го правя. Да.

Л.Т.: Мислят, че имате някаква корист.

В.К.: Корист или мислят, че нещо ще спечеля. Обаче всичко това, което правя, заключвам под ключ, защото не е за тази епоха. Нямаше условия. Те мислят, че аз ще печеля.

Пример. Ето аз с Вас работя толкова време. Ние записваме вече осма или девета ролка. А това са пари, това са средства, това е време, това е сила, това е енергия. Виждате колко е трудна работа. Те мислят, че аз го правя за пари, за слава, за това, за онова.

Аз го правя за Школата на Учителя. А не за тая школа тука, а за оная горе Школа в Невидимия свят, която е имала тук проекция на Изгрева.

Аз искам да свърша моята работа.

Пример. Аз в момента не се страхувам, защото аз имам този материал от Вас. Без тази работа, която ние вършим с Вас в разстояние от два месеца, никой не може да се ориентира с Вашите неща.

Л.Т.: Не, няма да може.

В.К.: Аз затова искам, нали и аз вече имам план как да стане, нали? Благи [Благовест Жеков] ще запише онези неща, ще запише онези неща от упражненията за Вашата Школа, после ще видим тези неща, които имате от Паневритмията, от „Битието”.

Тези разработки трябва да ги сложим в папки, да се надпишат кое какво е, що е, как, да сложим ред и порядък, за да се знае как са нещата, нали?

Аз не Ви изпращам в Невидимия свят, но трябва да има приемственост.

Л.Т.: Ама аз имам работа тука.

В.К.: Вие имате работа. Вие ще я работите, но това, което е свършено, трябва да се сложи в един ред и порядък, в папки, да се знае какво, що и как. Разбирате ли ме?

Л.Т.: Да, да.

В.К.: Нали? Аз не съм за това Вие да си заминавате от този свят.

Вие си стойте тука, работете си, но това, което сте свършили, трябва да бъде в един порядък, да се сложи в една система, да се знае какво е, що и как, нали?

Тази работа, която аз върша, не е моя работа. Аз върша работата на тия, които не са я свършили.

Това е работа на музикант, нали виждате?

И сега аз трябва да задвижа музикантите, за да дойдат. Вместо да бъде обратното - те да ме извикат. Така. Добре. Значи на този етап - толкова.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
×
×
  • Създай нов...