Jump to content

Том 5. Върховна вътрешна школа


Recommended Posts

PDF-а за теглене

ВЪРХОВНА ВЪТРЕШНА ШКОЛА

В СВЕТА НА ИСТИНАТА

/пети том/

1958-1959 г.

Нека се ознаменува Твоето присъствие на земята. Благослови земята. Нека тя бъде едно Твое ново вдъхновение. Нека то се разлее по цялата земя, за да могат да крепнат душите, да трептят духовете, да дишат сърцата и да светят умовете.

Нека Твоето присъствие бъде идеал, красота, светлина,  живот, за да може всяко едно същество да вкуси от благата, от сладчината на Твоя Дух.

Изяви истините си в тяхната пълнота. Сега е време, сега е епоха, когато Ти си съзнание за всяка душа, тишина за всяко сърце, светлина за всеки ум, живот за всеки дух.

Нека Твоето присъствие да ознамени Великата школа на земята, да тържествува тя във вековете, да даде най-големите истини.

Открий лицето си. Бъди око, бъди живот, бъди идея, бъди тържество, за да може да се увенчае с успех великото дело на рялото братство по цялата земя, да може Бялото братство да даде един нов, истински образец на Твоя божествен живот.

Нека Твоят божествен живот се внедрява като слънчеви лъчи, които да трептят, за да може да просветне съзнанието на ученика и да прочете великите кодекси, написани от Твоя Дух.

Вселявай се като начало. Изяви Твоите истини, за да се внесе чрез тях подем, да стане словото Ти достъпно за повече сили по земята. Нека се ознамени Твоето велико присъствие.

Бъди върховно присъствие, за да укрепне великото Ти дело. Нека се ознамени като велико явление идването на новия свят, на новата епоха, на новата раса, да се ознамени идването на Великия Учител.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
×
×
  • Създай нов...