Jump to content

Учителят за съчетанията


Recommended Posts

Учителят за съчетанията

1. В храненето си хората са много неразумни. Те например ядат супа, после месо и много други ястия, после десерт, така стомахът се поврежда. Няма по- глупаво ядене от супите и смесването на различните храни.

2. Ще избягвате много лютите чушки, киселото, студената вода, спането денем, пиенето на течности по време на ядене, смесването на храните.

3. Житото и оризът ще ядете без притурки. Животните не страдат от диабет, защото ядат просто, естествено. Никакво смесване на храни, например, плодове с мляко, салата с яйца, чай и риба, сирене и риба, сирене и круши и пр. Най-добре е само една храна - най-проста и най-чиста.

4. Ако искате стомахът ви да бъде в изправност, употребявайте само по едно ядене на ден и никога не преяждайте, като за предпочитане е да се храните с вегетарианска храна, главно плодове.

5. Някои болести може да се дължат на разрушителните способности, други се дължат на прекомерно или безразборно ядене. Болестта може да се дължи и на смесване на разнородни храни.

6. Който иска да бъде здрав, не трябва да смесва храните. Ще ядете една храна и като се смели, тогава ще приемате втора.

7. Млечни с растителни храни няма да ядете. Сега ако ядете нещо с чесън, чак след три часа ще ядете плод или нещо сладко. Не смесвайте храните.

8. Кисело мляко с ягоди не яжте. Не смесвайте млечната храна с плод. Не смесвайте мазнините. Плод и чесън де смесвайте.

9. Не яжте различни плодове по едно и също време. Най-малко по един час трябва да мине, след като сте яли един плод, после друг може спокойно да ядете, но не едновременно.

10. Хубаво е да не смесвате различните продукти в едно ядене! Вие сега какво ли не туряте в стомаха си - че ориз, че боб, че олио, че каквото ви падне. Това е престъпление.

11. Ще ядете само по едно ядене, няма да смесвате, различни неща да ядете.

12. Най-доброто меню е - за днес едно ядене, за утре - друго, като избягвате комбинациите. Иначе създаваме условия да се образуват отрови от самите храни в организма, с което го обременяваме, вместо да го облкчаваме.

13. Не приемай противоположни храни, които са мъчносмилаеми.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
×
×
  • Създай нов...